FC Sevilla şi-a revenit şi în campionat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Veşti proaste pentru Cosmin Olăroiu. FC Sevilla, echipă pe care Steaua o va întâlni joi în a doua manşă a 16-imilor Cupei UEFA, pare să fi redevenit forţa mondială de anul trecut.

Veşti proaste pentru Cosmin Olăroiu. FC Sevilla, echipă pe care Steaua o va întâlni joi în a doua manşă a 16-imilor Cupei UEFA, pare să fi redevenit forţa mondială de anul trecut.

Elevii lui Juande Ramos au învins duminică, fără mari probleme, pe Atletico Madrid, scor 3-1. Kanoute, de două ori, şi Daniel Alves au marcat golurile victoriei, iar FC Sevilla egalează la puncte liderul FC Barcelona, ambele echipe având 46 de puncte după 23 de etape. "Am arătat ca Sevilla din 2006, însă n-am fost plecaţi nicăieri. Toate partidele sunt diferite. Fiecare echipă îşi foloseşte toate armele pentru a câştiga, pentru a lua puncte. Unele echipe joacă mai defensiv, altele se deschid. Ştii că dacă urmăreşti victoria poţi găsi înfrângerea. Dacă se întâmplă aşa, trebuie să accepţi, este un risc asumat", a comentat Juande Ramos după meciul cu Atletico.

Gigi Becali: "Sunt un idiot"

Latifundiarul din Pipera nu este supărat pe jucători după jocul slab împotriva lui FC Sevilla, ci doar pe el însuşi. "Pentru ce să mă supere jucătorii? M-am supărat pe mine pentru că sunt un idiot că eu stau acasă în loc să îmi văd echipa. Unde ai mai pomenit să nu te duci să vezi unde îţi bagi banii, pentru că ochiul stăpânului îngraşă animalul. Tu dai banii şi îi laşi pe ăia să facă ce vor. Du-te, băi băiatule, şi vezi că sunt banii tăi acolo. Mă voi implica şi o să vedeţi voi calificare", a declarat, ieri, Becali, care rămâne optimist în privinţa partidei retur cu FC Sevilla. Patronul din Ghencea a precizat că nu va renunţa la antrenorul Cosmin Olăroiu care beneficiază în continuare de încrederea sa nelimitată. "Este un antrenor bun, nu o să fie dat afară niciodată, ca să rămână clar, dar mă voi implica mai mult la echipă. M-am luat după unii şi după alţii, n-am trecut de patru luni pe la echipă, nu mă amestec şi uite ce s-a întâmplat, iar acum trebuie să mă implic. Dacă nu treci, înseamnă că nu te interesează", a completat Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite