FC Sevilla a rămas fără apărare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formaţia andaluză se confruntă cu o serie de jucători accidentaţi şi ieşiţi din formă Cea mai bună echipă a anului 2006 nu va putea alinia la Bucureşti cea mai bună formulă.

Formaţia andaluză se confruntă cu o serie de jucători accidentaţi şi ieşiţi din formă

Cea mai bună echipă a anului 2006 nu va putea alinia la Bucureşti cea mai bună formulă. Problemele medicale, dar şi unele tensiuni între jucători şi antrenorul Juande Ramos ar putea fi speculate de campioana României.

Tehnicianul echipei FC Sevilla, Juande Ramos, laudă Steaua, declarând pentru cotidianul "Diario de Sevilla" că echipa românească este o candidată serioasă la câştigarea trofeului. "Au o echipă mai bună decât crede lumea, sunt convins că echipa care se va califica poate ajunge în finala Cupei UEFA. Steaua este o candidată serioasă, pentru că are o echipă bună şi a pregătit meciul cu mare atenţie. Suntem îngrijoraţi pentru că avem un adversar dur", a spus tehnicianul spaniol. Ramos se confruntă cu probleme în alcătuirea echipei, mai mulţi jucători fiind incerţi.

Un fundaş central valid

Cel mai vulnerabil compartiment al echipei este apărarea, unde sârbul Dragutinovici va lipsi sigur, iar Aitor Ocio este foarte probabil să nu joace. Cum şi Javi Navarro nu va face deplasarea la Bucureşti, din cauza unei accidentări la gleznă, singurul fundaş central disponibil pentru Juande Ramos este francezul Escude. Problemele de lot l-au determinat pe tehnician să-l includă în lot pe tânărul fundaş argentinian Fazio. Nici în atac lucrurile nu stau tocmai bine pentru spanioli. Vedeta Kanoute va începe cel mai probabil meciul ca rezervă, din cauza pubalgiei de care suferă, în timp ce atacantul uruguayan Chevanton are şanse mici să joace după un conflict avut cu antrenorul Ramos. Pe lângă aceştia, nici jucătorii Renato şi Jesus Navas nu au fost incluşi în lot, iar Puerta sau Marti sunt incerţi pentru meciul de la Bucureşti.

Două cunoştinţe vechi

Doi dintre jucătorii de bază ai formaţiei andaluze nu îşi amintesc cu plăcere de Steaua. Portarul Palop a apărat buturile Valenciei la partida în care "liliecii" au pierdut calificarea în optimile Cupei UEFA în urmă cu două sezoane. Fundaşul sârb Ivica Dragutinovic a întâlnit Steaua în toamna lui 2004, pe vremea când îmbrăca tricoul lui Standard Liege, partidă în care a marcat un autogol, la scorul de 0-0, facilitând victoria roş-albaştrilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite