FC Sevilla, 5-3 cu Real

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campioana Spaniei a fost umilită de andaluzi în faţa propriilor fani, pierzând returul Supercupei la un scor de maidan. În prima manşă, madrilenii au fost învinşi cu 1-0 Revenirea

Campioana Spaniei a fost umilită de andaluzi în faţa propriilor fani, pierzând returul Supercupei la un scor de maidan. În prima manşă, madrilenii au fost învinşi cu 1-0

Revenirea oficială în faţa propriilor suporteri s-a terminat catastrofal pentru Real Madrid. Echipa lui Bernd Schuster ar fi trebuit să câştige la două goluri în faţa lui FC Sevilla, duminică seară, în returul Supercupei Spaniei, după ce andaluzii au învins în tur cu 1-0. Numai că jocul s-a transformat într-un horror pentru albi.

Brazilianul Renato, de două ori, şi Kanoute, care şi-a trecut în cont un hattrick, au înscris golurile unei victorii istorice a Sevillei pe Santiago Bernabeu, scor 5-3. În schimb, pentru Real au marcat numai fundaşi. Drenthe, cu un şut de la 30 de metri, Cannavaro şi Ramos şi-au trecut degeaba numele pe lista marcatorilor, nereuşind să-şi readucă echipa în joc, în condiţiile în care Sevilla câştigase şi meciul tur, scor 1-0. Înfrângerea nu face decât să inflameze spiritele la Real, după ce echipa a avut parte de o vară marcată de înfrângeri şi partide neconvingătoare.

"Şoarecele şi pisica"

Reacţiile de după meci au fost cât se poate de justificate. În timp ce cotidianul "AS", fidel lui Real, a recunoscut că meciul dintre galactici şi FC Sevilla a fost ca o joacă între şoarece şi pisică, "Marca" scrie despre "cea mai bună echipă din istoria Sevillei", completând: "A fost o lecţie a unei trupe care a câştigat astfel cel de-al cincilea trofeu în ultimele 15 luni". Sevilla a câştigat în această perioadă de două ori Cupa UEFA, o Cupă a Spaniei, o Supercupă a Europei şi o Supercupă a Spaniei. Pe 31 august, echipa lui Juande Ramos va disputa o nouă Supercupă a Europei cu deţinătoarea Ligii Campionilor, AC Milan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite