FC Sevilla – Real Madrid, primul război din Spania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deţinătoarea Cupei Spaniei, FC Sevilla, şi campioana Real Madrid se întâlnesc în această seară în prima manşă a Supercupei. Meciul va fi transmis în direct în România de Sport 1, de

Deţinătoarea Cupei Spaniei, FC Sevilla, şi campioana Real Madrid se întâlnesc în această seară în prima manşă a Supercupei. Meciul va fi transmis în direct în România de Sport 1, de la ora 23:00.

Real Madrid porneşte în această seară în căutarea primului titlu din era Schuster. Rămaşi fără niciun galactic după plecările lui Beckham şi Roberto Carlos, albii vor întâlni în deplasare pe FC Sevilla, în partida tur din Supercupa Spaniei.

Iar madrilenii sunt departe de statutul de favoriţi cu care erau obişnuiţi acum câţiva ani. Nu au convins în meciurile de dinaintea sezonului şi sunt afectaţi de accidentările lui Higuain, Emerson, Van Nistelrooy şi Metzelder. Se pare că aceştia au rezolvat transferurile olandezilor Drenthe (Feyenoord) şi Robben (Chelsea), însă cei doi nu vor putea să apară împotriva Sevillei.

Deţinătoarea Cupei are la rându-i probleme mari de efectiv, neputând să conteze pe nou-venitul Boulahruz şi pe Escude, Javi Navarro sau Frederic Kanoute.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite