FC Bihor a ţinut piept lui CFR

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meciul dintre o echipă cu mari probleme financiare (FC Bihor) şi alta care a scăpat, cel puţin momentan, de astfel de griji (CFR Timişoara), s-a încheiat în favoarea oaspeţilor orădeni,

Meciul dintre o echipă cu mari probleme financiare (FC Bihor) şi alta care a scăpat, cel puţin momentan, de astfel de griji (CFR Timişoara), s-a încheiat în favoarea oaspeţilor orădeni, care au obţinut o preţioasă remiză (0-0) pe terenul "feroviarilor" bănăţeni.

Ba mai mult, deşi gazdele au dominat partida, ardelenii ar fi putut obţine cele trei puncte pentru că au avut cele mai clare ocazii ale meciului. În prima repriză, Tomaz nimereşte bara cu o minge lobată peste portar, în timp ce în minutele de prelungire ale partidei Lukacs scapă singur cu portarul Dani Mutu, care îl blochează la 14 metri.

Antrenorul Gheorghe Silaghi este mulţumit de rezultat, însă e pesimist în privinţa viitorului echipei. "Am venit cu gândul de a nu pierde aici şi mă bucur că am reuşit, chiar am fi putut câştiga. Obiectivul nostru este acela de a obţine o clasare mai bună decât cea de sezonul trecut, însă va fi foarte greu, pentru că avem grave probleme financiare, nu ne-am permis să facem nici măcar un cantonament", a spus tehnicianul bihorean.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite