Experţi în autogoluri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorii lui U Cluj au înscris de cinci ori în propria poartă în această toamnă Dacă nu s-ar fi înscris niciunul din aceste autogoluri, codaşa Ligii I ar fi avut cu şapte puncte mai

Jucătorii lui U Cluj au înscris de cinci ori în propria poartă în această toamnă

Dacă nu s-ar fi înscris niciunul din aceste autogoluri, codaşa Ligii I ar fi avut cu şapte puncte mai mult în clasament şi ar fi putut ocupa locul 13. Este o situaţie ipotetică desigur, însă două dintre autogoluri au fost marcate în ultimul minut, privând gruparea clujeană de trei puncte sigure.

Lider în acest clasament nefericit este coreeanul Park Jae-Hong, cel care a înscris de două ori în propria poartă. Interesant este că, dintre cele cinci autogoluri, doar unul este înscris de un jucător român, celelalte fiind înscrise de fotbalişti străini.

"Isprăvile" elevilor săi l-au adus pe antrenorul Gheorghe Mulţescu în pragul disperării. "Mă bucur că trăiesc. Sunt la o echipă nebună, aşa cum am fost şi la Sportul. Trebuie să ai inimă bună ca să mai rezişti după asemenea meciuri", a declarat tehnicianul care încearcă să salveze echipa de la retrogradare. (Cristian Predan)

Autorii celor cinci autogoluri

Etapa 3, "U" Cluj - Rapid 1-2, Andrei Cordoş (min. 54, la scorul 1-1)

Etapa 6, Dacia Mioveni - "U" Cluj 1-0, Milan Jovanovic (min. 5, la scorul 0-0)

Etapa 11, Univ. Craiova - "U" Cluj 1-1, Park Jae-Hong (min. 47, la scorul 0-0)

Etapa 13, Gloria Buzău - "U" Cluj 3-2, Park Jae-Hong (min. 90, la scorul 2-2)

Etapa 18, Pandurii - "U" Cluj 2-2, Fabio Bilica (min. 89, la scorul 1-2)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite