Event de 65.000 de euro!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oficialii de la CFR Cluj vor cu tot dinadinsul Cupa României şi campionatul în acest sezon şi au anunţat deja primele pentru cele două obiective. Calificarea CFR-ului în finala Cupei

Oficialii de la CFR Cluj vor cu tot dinadinsul Cupa României şi campionatul în acest sezon şi au anunţat deja primele pentru cele două obiective.

Calificarea CFR-ului în finala Cupei României a readus optimismul în Gruia. Clujenii nu se consideră favoriţi în ultimul act (programat pe 10 mai, la Piatra Neamţ) şi spun că titlul se va decide abia în ultima etapă. Conştienţi că lupta cu Steaua va fi foarte grea şi în continuare, oficialii "feroviarilor" i-au anunţat pe jucători că vor câştiga prime consistente dacă vor lua eventul.

Principala ţintă a echipei din Cluj este campionatul, deşi CFR este mult mai aproape de a-şi adjudeca Cupa României. "Am fost priviţi cu scepticism atunci când am anunţat că în cinci ani ne vom bate la titlu în prima ligă. Acum, suntem la un pas de realizarea unei performanţe de excepţie, adică de event", ne-a spus Iuliu Mureşan, preşedintele clubului.

El a continuat: "Ne dorim ambele trofee, dar titlul şi implicit participarea în grupele Ligii Campionilor mi se par mult mai importante".


Mureşan crede că abia pe final se va decide campioana: "Urmează o săptămână cu meciuri importante, care poate produce modificări în clasament (CFR joacă la Arad, cu UTA, şi acasă, cu Vaslui, iar Steaua la Galaţi, cu Oţelul, şi acasă, cu Poli Timişoara), dar totul se va decide abia în ultima etapă, când noi vom juca împreună cu <> Cluj".

În schimb, când vine vorba de Cupă, preşedintele clujenilor este modest: "Prin prisma poziţiei din clasament, dar şi a rezultatelor directe, ar trebui să pornim cu prima şansă. Dar sunt convins că nu va fi aşa, pentru că într-o finală orice rezultat este posibil".


Chivu: "Steaua mai poate pierde titlul!"


Fundaşul lui Inter, Cristian Chivu, care a remizat miercuri seară în manşa tur a semifinalei Cupei Italei, 0-0 cu Lazio, urmăreşte atent şi întrecerea din Liga I. "Steaua joacă foarte bine şi, după seria de nouă victorii, a detronat-o pe CFR. Nu sunt însă sigur că va şi câştiga titlul", crede Chivu, care şi întăreşte ideea: "Mai este derby-ul cu Dinamo, în urma căruia Steaua ar putea pierde şefia".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite