Eva Longoria e fan Franţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa americană Eva Longoria, protagonistă a serialului "Neveste disperate", a recunoscut că înaintea Campionatului Mondial nu ştia decât un singur fotbalist, pe David Beckham. Pasiunea

Actriţa americană Eva Longoria, protagonistă a serialului "Neveste disperate", a recunoscut că înaintea Campionatului Mondial nu ştia decât un singur fotbalist, pe David Beckham.
Pasiunea pentru sportul rege i-a fost insuflată de logodnicul ei, baschetbalistul francez Tony Parker, alături de care, săptămâna trecută, a văzut mai multe meciuri decât în întreaga sa viaţă, fiind impresionată de Thierry Henry, Rafael Marquez, Ronaldinho şi, desigur, Beckham. "Tony m-ar ucide dacă am pierde un meci al Franţei, dar pe lângă asta îmi place să urmăresc şi Germania, deoarece joacă pe teren propriu şi au mii şi mii de fani care strigă pentru ei.
Urmăresc şi Brazilia, pentru că este distractiv să vezi cum o campioană îşi apără titlul", a spus frumoasa actriţă. Iniţial, aceasta a ţinut cu SUA şi Mexic, dar, după eliminarea acestora, a devenit suporter al Franţei şi al Argentinei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite