VOLEI: România trebuie să blocheze Marea Britanie în Liga Europeană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa naţională de volei feminin a ţării noastre va evolua pentru prima oară împotriva reprezentativei similare a Marii Britanii, într-un meci care va conta pentru Liga Europeană, grupa B.

Selecţionata României a acumulat două victorii şi două înfrângeri în serie şi se află pe locul trei în clasament, după Franţa şi după Turcia. În cea de-a treia etapă a Ligii, tricolorele vor evolua acasă, la Constanţa, sâmbătă, 6 iunie, şi duminică, 7 iunie.

După excelenta performanţă realizată în prima etapă, atunci cânt România a învins Turcia cu 3-2 şi cu 3-0, tinerele jucătoare antrenate de Paul Bogdan vor să obţină patru puncte din tot atâtea posibile din cele două întâlniri care se vor disputa în Sala Sporturilor „Tomis” din Constanţa, după cum informează site-ul Confederaţiei Europene de Volei (CEV).

Tricolorele pot profita şi de confruntarea dintre Turcia şi Franţa, acolo unde orice pas greşit al gazdelor poate readuce prima reprezentativă a ţării noastre în lupta pentru calificarea la turneul final din Turcia, care se va disputa la Kayseri.
Fără jucătoarele de top, care evoluează la campionatele puternice din străinătate, naţionala ţării noastre a prezentat în această competiţie sportive tineri, care au evoluat surprinzător de bine. Antrenorul Paul Bogdan a declarat pentru cev.lu că principalul obiectiv al echipei României este o dublă victorie cu Marea Britanie.

„Este un meci foarte important pentru noi, mai ales pentru că jucăm împotriva unei formaţii care va participa la Jocurile Olimpice din 2012. Vor fi două meciuri disputate la Constanţa şi sunt convins că aceste întâlniri vor face o promovare excelentă a voleiului”, a precizat Paul Bogdan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite