European de tineret fără granzii Olanda şi Portugalia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Faza grupelor din preliminariile Campionatului European de tineret din 2009 a făcut victime de marcă. Cea mai importantă echipă eliminată este Olanda, câştigătoarea ultimelor două ediţii

Faza grupelor din preliminariile Campionatului European de tineret din 2009 a făcut victime de marcă. Cea mai importantă echipă eliminată este Olanda, câştigătoarea ultimelor două ediţii ale turneului. "Batavii" au ocupat locul secund în Grupa 5, la egalitate de puncte cu Elveţia.

Deşi Olanda era aproape sigură de calificare, echipa din Ţara Cantoanelor a reuşit să se impună în ambele meciuri directe din acest an şi a câştigat dreptul de a merge la baraj. O altă absentă importantă este selecţionata Portugaliei. Lusitanii au acumulat doar 14 puncte în Grupa 3 şi au ocupat locul doi.

Vor merge la barajul programat pe 11 şi 15 octombrie câştigătoarele grupelor, Italia, Turcia, Anglia, Spania, Elveţia, Finlanda, Austria, Serbia, Germania, Ţara Galilor, şi cele mai bune patru echipe clasate pe locul secund, Belarus, Israel, Franţa şi Denemarca. Suedia este calificată direct, fiind gazdă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite