Etapă de foc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipele aflate pe primele şapte locuri se vor întâlni în meciuri directe în această a 14-a etapă a Ligii I, singura introdusă fiind Universitatea Craiova Astfel, CFR-ul se va deplasa

Echipele aflate pe primele şapte locuri se vor întâlni în meciuri directe în această a 14-a etapă a Ligii I, singura introdusă fiind Universitatea Craiova

Astfel, CFR-ul se va deplasa la Vaslui, Urziceniul merge în Giuleşti, Lăcătuş va disputa primul meci în deplasare contra Timişoarei, iar "câinii roşii" îi vor întâlni pe oltenii lui Napoli.

În aceste condiţii, partea superioară a clasamentului ar putea suferi modificări importante, mai ales că diferenţa între aceste formaţii este destul de mică. Este vorba despre şase puncte între cea de-a doua clasată, Unirea Urziceni, şi a şaptea clasată, Steaua, care are şi două jocuri mai puţin disputate.

FC Vaslui - CFR Cluj

Liderul, lipsit de aportul atacantului Fabbiani, îi va întâlni pe moldovenii lui Dorinel Munteanu, care, de asemenea, nu se va afla pe teren, fiind suspendat pentru cumul de cartonaşe. "Sper să se descurce şi fără mine. Sunt convins că se va întâmpla acest lucru şi cred în victoria Vasluiului.

E un test important, ne propunem să îl câştigăm. Ştim foarte multe despre CFR, la fel cum ştiu şi ei despre noi, însă avem surprizele noastre şi le promit fanilor un rezultat mare", a precizat Munteanu.

Rapid - Unirea Urziceni

Giuleştenii au început deja războiul psihologic, patronul George Copos atacând comportamentul necivilizat al lui Mihai Stoica. "Conducătorii noştri sunt prea civilizaţi pentru a face aşa ceva. Niciodată oficialii Rapidului nu vor avea un comportament similar cu cel al lui Mihai Stoica.

În ceea ce priveşte jocul, Rapid este favorită chiar dacă vom avea parte de un meci foarte greu. Dan Petrescu a făcut o treabă foarte bună la Unirea, este unul dintre antrenorii foarte buni din România", a spus Copos.

Universitatea Craiova - Dinamo

Chiar dacă nu a pierdut niciun joc de la venirea la Dinamo, Zenga este ameninţat cu demisia în cazul în care nu câştigă în faţa oltenilor, dar tehnicianul nu a recunoscut acest lucru.

"Nu simt nicio ameninţare, nu a vorbit nimeni de schimbarea antrenorului. Am discutat şi cu Cristi Borcea şi nu mi s-a spus nimic de acest gen. Am venit de două luni şi nu vreau să-i dau dreptate prietenului meu (Răducioiu n.r.), care a spus că voi sta două luni aici", a menţionat Zenga.

Poli Timişoara - Steaua

Bănăţenii vor o victorie în jocul contra steliştilor pentru a forţa înlăturarea "roş-albaştrilor" din lupta pentru titlu. "Trebuie să câştigăm pentru ca să rămână Steaua în urma noastră în clasament.

Ei mai au două restanţe şi, dacă le câştigă, se schimbă puţin situaţia. Va fi un meci foarte greu pentru că jocul Stelei s-a schimbat. Nu a prea mers în ultima perioadă, dar acum, cu noul antrenor, joacă altceva", a spus Duşan Uhrin jr. La Steaua vor lipsi Goian şi Iacob.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite