Est-Vest 134-128

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Selecţionata Conferinţei de Est a învins duminică noapte, la New Orleans, selecţionata Conferinţei de Vest, scor 134-128. Aceasta a fost a 35-a victorie a Esticilor în cele 57 de All Star

Selecţionata Conferinţei de Est a învins duminică noapte, la New Orleans, selecţionata Conferinţei de Vest, scor 134-128. Aceasta a fost a 35-a victorie a Esticilor în cele 57 de All Star Game-uri disputate până acum în baschetul profesionist american. Cel mai bun jucător al confruntării a fost desemnat LeBron James, autor a 27 de puncte, 8 recuperări şi a 9 pase decisive.

Jucătorul de la Cleveland Cavaliers a câştigat pentru a doua oară acest premiu, după cel din 2006. Cel mai bun marcator al meciului a fost însă Ray Allen, cu 28 de puncte, dintre care jumătate le-a marcat în ultimele patru minute de joc. "A fost o seară perfectă deoarece echipa mea a câştigat, iar eu am fost desemnat MVP. Cred că acesta a fost cel mai bun joc pe care l-am făcut la un All Star Game. M-am simţit foarte bine", a spus laureatul serii.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite