Eşec

0
Publicat:
Ultima actualizare:

România a pierdut primul joc la Mondialul de handbal feminin, fiind învinsă de Ungaria, scor 31-34 "Tricolorele" au început foarte bine jocul de ieri şi s-au instalat la conducere încă de

România a pierdut primul joc la Mondialul de handbal feminin, fiind învinsă de Ungaria, scor 31-34

"Tricolorele" au început foarte bine jocul de ieri şi s-au instalat la conducere încă de la începutul jocului, scor 2-1, în minutul trei.

Încet-încet, am început să ne distanţăm pe tabela de marcaj, în minutul 23 având un avans de şase goluri. Apoi, elevele lui Tadici s-au relaxat inexplicabil, în ultimele şase minute ale primei reprize reuşind să înscrie de numai două ori, în timp ce adversarele au punctat de cinci ori. La pauză, România - Ungaria 16-14. A doua jumătate de oră a meciului a fost de coşmar.

Nu a mai mers nimic. Atacul a dat rateuri peste rateuri, în timp ce apărarea nu a reuşit să oprească ofensiva unguroaicelor. Astfel se face că, în primele 12 minute ale reprizei, am înscris trei goluri şi am primit şapte, iar Ungaria a trecut în avantaj.

Tadici nu a reuşit să resusciteze mecanismul care a funcţionat perfect în prima repriză, astfel că Ungaria s-a impus, în final, cu 34-31. "Dacă dai 31 de goluri, nu ai voie să pierzi un meci. Principala vină este la apărare", a spus antrenorul Gheorghe Tadici. Următorul meci al României va avea loc marţi, de la ora 19.30, în direct la TVR2, în compania Germaniei. (Bogdan Petrache )


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite