Eşec de adio pentru Lucescu senior?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a ratat atât cupa, cât şi campionatul în Ucraina, Mircea Lucescu e anunţat ca noul antrenor al lui Beşiktaş de ziarele din Turcia Şahtior Doneţk a pierdut duminică finala

După ce a ratat atât cupa, cât şi campionatul în Ucraina, Mircea Lucescu e anunţat ca noul antrenor al lui Beşiktaş de ziarele din Turcia

Şahtior Doneţk a pierdut duminică finala Cupei Ucrainei, scor 1-2 cu Dinamo Kiev, şi e gata să încheie primul sezon fără trofeu de la venirea lui Mircea Lucescu, în 2004. În campionat, echipa "minerilor" e la şase puncte în urma rivalei din Kiev, cu două etape înaintea finalului.

Nici în Europa n-a avut mai mult noroc antrenorul român. A fost eliminat de FC Sevilla în optimi, deşi s-a aflat la câteva secunde de calificare. În urma acestor insuccese, se pare că Lucescu senior va accepta oferta de a reveni în Turcia.

"A două eră Lucescu la Beşiktaş", a titrat ieri cotidianul turc "Sabah", care susţine că antrenorul român va reveni la echipa pe care a mai antrenat-o în perioada 2002-2004, câştigând un titlu de campion. Turcii au dezvăluit că Lucescu senior vrea să plece de la Şahtior, deşi are contract până în 2008, pentru că a fost criticat după eliminarea echipei din Cupa UEFA. Il Luce le-a transmis şefilor echipei din Istanbul şi lista de achiziţii pentru următorul sezon: Mehmet Topuz şi Gokhan Unal (ambii Kayserispor), Mehmet Yozgatli (Fenerbahce) şi Tolga Seyhan (jucător împrumutat de Galatasaray la Şahtior). La prima sa perioadă pe banca lui Beşiktaş, Mircea Lucescu a câştigat titlul chiar în anul de centenar al grupării turce (2003).

Ghioane, în formă

Vestea bună de după finala Cupei Ucrainei vine de la Dinamo Kiev. Revenit după o lungă perioadă de indisponibilitate, Tiberiu Ghioane a jucat toate minutele finalei cupei cu Şahtior, dovedind că a revenit la capacitate maximă din punct de vedere fizic. Florin Cernat nu a fost reţinut în lot de antrenorul lui Dinamo pentru acest meci, în timp ce, la Şahtior, Răzvan Raţ a jucat până în minutul 62, fiind schimbat. Marica a intrat în minutul 64.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite