Eroul Robben, criticat de coechipieri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viitoarea adversară a României în preliminariile pentru Euro 2008, Olanda, a debutat cu o victorie la mondialul german. Batavii au învins fără emoţii, dar şi fără să strălucească, o

Viitoarea adversară a României în preliminariile pentru Euro 2008, Olanda, a debutat cu o victorie la mondialul german. Batavii au învins fără emoţii, dar şi fără să strălucească, o echipă sârbă care nu a putut mai mult. Eroul olandezilor, Arjen Robben, a primit, în loc de laude, o serie de critici din partea coechipierilor. "Robben trebuie să ţină cont de coechipierii săi. Uneori face alegeri pentru el, şi nu pentru echipă. Noi sperăm să disputăm încă şase meciuri la acest turneu. Robben nu va putea să o facă singur", a declarat atacantul Robin van Persie, completat şi de selecţionerul Marco van Basten: "De prea multe ori jocul nostru a avut tendinţa de a se duce pe o singură parte, cea stângă" (n.r. - partea lui Robben).

Au criticat calitatea gazonului
Organizatorii germani au avut parte şi de primele plângeri, olandezii declarând că au fost deranjaţi de calitatea gazonului. "Doream să facem un joc mai atrăgător, dar nu a fost posibil pe un astfel de gazon: era prea dur şi am avut multe dificultăţi", a declarat Ruud van Nistelrooy, care şi-ar fi dorit ca terenul să fie udat chiar înainte de meci.
De asemenea, ritmul mai scăzut al partidei a fost pus de olandezi pe seama căldurii. "Condiţiile au fost foarte grele pentru cele două echipe, deoarece era cald şi jucătorii au obosit repede", a explicat Van Basten.

Olanda - Serbia-Muntenegru 1-0 (1-0)
Marcator: Robben ("18); Olanda: Van der Sar - Heitinga, Ooijer, Mathijsen ("86 Boulahrouz), Van Bronckhorst - Van Bommel ("60 Landzaat), Cocu - Sneijder - Van Persie, Van Nistelrooy ("69 Kuyt), Robben; Antrenor: Marco van Basten. Serbia-Muntenegru: Jevrici - Duljaj, Gavrancici, Krstajici, Dragutinovici - Stankovici, N. Djordjevici - P. Djordjevici ("43 Koroman), Nadj - Miloşevici ("46 Zigici), Kezman ("67 Ljuboja); Antrenor: Ilija Petkovici. Stadion: Zentralstadion; Spectatori: 37.000. Arbitri: Markus Merk - Christian Schraer, Jan-Hendrik Salver (toţi Germania).

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite