Eric Bicfalvi, noua stea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua a suferit din greu în faţa echipei din Copou, dar a câştigat la limită, graţie unui gol de senzaţie Ambiţia moldovenilor a schimbat complet registrul partidei din Ghencea, pe

Steaua a suferit din greu în faţa echipei din Copou, dar a câştigat la limită, graţie unui gol de senzaţie

Ambiţia moldovenilor a schimbat complet registrul partidei din Ghencea, pe care majoritatea specialiştilor o vedeau drept un galop de sănătate al roş-albaştrilor.

Rădoi şi compania nu au izbutit să desfacă în niciun fel lacătul apărării studenţilor ieşeni, pe care Ionuţ Popa
i-a dispus exemplar pe teren. Singurele ocazii ale primei reprize au venit doar în urma fazelor fixe, miza ambelor echipe fiind pe jocul aerian. Oaspeţii au avut chiar şansa să deschidă scorul în Ghencea dintr-o lovitură liberă executată de Sfârlea, ce a izbit transversala porţii lui Zapata.

În debutul părţii secunde, Hagi i-a scos pe Ov. Petre şi Neaga, alegând să forţeze golul prin Croitoru şi Lovin. Încercarea sa nu a avut însă efectul scontat, singurul stelist care a creat cu adevărat panică în apărarea moldovenilor fiind Pleşan, aflat la primul joc în tricoul Stelei. Regele a mutat inspirat cu 22 de minute înainte de final, atunci când a ales să-l introducă pe teren pe Eric Bicfalvi.

Puştiul de 19 ani adus de la Petroşani a reuşit un gol de senzaţie, cu o execuţie de la peste 25 de metri, şi a adus toate punctele în curtea Stelei. Chiar dacă greu, Steaua rămâne singura echipă din Liga 1 care strânge maximum de puncte după primele trei etape şi se pregăteşte acum de întâlnirea cu Bate Borisov, miercuri, de la ora 20:00, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite