Emoţii cu apărarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chivu şi Tamaş s-au accidentat în partidele disputate la echipele lor de club şi sunt incerţi pentru meciul de sâmbătă cu Olanda Axul central al defensivei tricolorilor îi dă mari

Chivu şi Tamaş s-au accidentat în partidele disputate la echipele lor de club şi sunt incerţi pentru meciul de sâmbătă cu Olanda

Axul central al defensivei tricolorilor îi dă mari bătăi de cap selecţionerului Victor Piţurcă. Tamaş, Chivu şi Goian au probleme medicale, neştiindu-se sigur dacă pot fi recuperaţi la timp pentru meciul cu Olanda.

Titular în meciul pierdut ieri de Auxerre la Lens, scor 0-2, Gabriel Tamaş a ieşit de pe teren în minutul 34, fiind iniţial suspect de o entorsă la genunchi. Internaţionalul român a revenit ieri în ţară şi este aşteptat astăzi la reunirea lotului. "Nu o să ştiu sigur dacă pot juca decât după ce voi face analize.

Oricum, consider că avem un lot bun şi, chiar dacă voi lipsi eu, Chivu sau Goian există jucători valoroşi care să ne poată înlocui", a declarat Tamaş la sosirea în România. Analize amănunţite urmează să facă şi Chivu, schimbat la pauza meciului Inter-Napoli din cauza unei noi accidentări.

Dumitru Dragomir: "E bun şi un egal"

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal a renun-ţat la optimismul caracteristic şi, luând în considerare problemele medicale de la naţională, se mulţumeşte şi cu o remiză sâmbătă, cu Olanda. "E rău fără Chivu, mai ales că Piţi voia să-l folosească la închidere. Dacă nici Cristi, nici Goian şi Tamaş nu vor fi recuperaţi, vom fi copiii ploii la Constanţa. În aceste condiţii, un egal cu Olanda va fi foarte bun", a declarat Dumitru Dragomir.

Indisponibilii lui Piţi

Selecţionerul are deja aproape o echipă de jucători care lipsesc la meciul de sâmbăta viitoare, cu Olanda. În timp ce Tamaş, Chivu şi Goian sunt incerţi, e sigur că Piţurcă nu-i va putea folosi pe Coman, Contra, Ghionea, Rădoi, Cociş, Roşu, Zicu sau Nicoliţă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite