Emoţii cu Viorel Moldovan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urmă cu o zi a apărut un zvon cum că directorul sportiv la Rapidului, Viorel Moldovan (foto), ar urma să părăsească Giuleştiul, fiind nemulţumit de faptul că atribuţiile i-au fost

În urmă cu o zi a apărut un zvon cum că directorul sportiv la Rapidului, Viorel Moldovan (foto), ar urma să părăsească Giuleştiul, fiind nemulţumit de faptul că atribuţiile i-au fost reduse după ce Nicolae Manea a fost instalat secretar general. "Viorel Moldovan nu şi-a exprimat niciodată intenţia de a părăsi Rapidul. Şefii clubului îl doresc în continuare în Giuleşti şi nu se pune problema ca el să plece. Nu au existat niciodată discuţii ca Viorel să plece de la Rapid.

Absenţa sa de la club se datorează faptului că se află în concediu", a declarat directorul tehnic Grigore Sichitiu, în timp ce Nicolae Manea a spus că, într-adevăr, Moldovan este supărat din cauză că nu are un contract ferm cu Rapidul, şi a adăugat că fostul internaţional nu vrea să părăsească echipa. În altă ordine de idei, oficialul giuleştean a adăugat că Rapid continuă negocierile cu Oţelul pentru aducerea mijlocaşului Janos Szekely în Giuleşti: "Încă se discută, negocierile nu s-au încheiat. Singura problemă este faptul că Oţelul cere cam mulţi bani".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite