Emeghara, la naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul Stelei este preferat de selecţionerul Nigeriei, germanul Berti Vogts, pentru a-l înlocui pe jucătorul lui Olympique Marseille, Taye Taiwo Prestaţiile bune avute în tricoul Stelei

Fundaşul Stelei este preferat de selecţionerul Nigeriei, germanul Berti Vogts, pentru a-l înlocui pe jucătorul lui Olympique Marseille, Taye Taiwo

Prestaţiile bune avute în tricoul Stelei l-au adus pe Ifeanyi Emeghara în atenţia selecţionerului german al "vulturilor", Berti Vogts. Fundaşul de 23 de ani a fost convocat pentru partidele amicale cu Australia şi Elveţia pe 17 şi 20 noiembrie.

Conform cotidianului nigerian "This Day", stelistul îl va înlocui pe fotbalistul lui Olympique Marseille, Taye Taiwo, care nu traversează o perioadă prea bună. "Emeghara este văzut drept omul care va concura cu Taye Taiwo pentru un post de titular pe partea stângă a apărării.

Taiwo a fost criticat pentru prestaţiile slabe din ultimele întâlniri. Vogts, deşi i-a luat apărarea, este îngrijorat de forma slabă a acestuia şi şi-a îndreptat privirea spre jucătorul care evoluează în România", a scris cotidianul nigerian.

Se pregăteşte pentru Cupa Africii

Berti Vogts pregăteşte în aceste amicale tactica pentru Cupa Africii pe Naţiuni, care va avea loc la anul, în Ghana. Ifeanyi Emeghara s-a mai aflat aproape de echipa naţională şi înaintea ediţiei din 2006 a Cupei Africii, când a fost convocat ca tânără speranţă. Proaspăt transferat la Poli Timişoara, fundaşul a refuzat convocarea pentru a nu pierde pregătirea de iarnă cu noua sa echipă.

În altă ordine de idei, finanţatorul Stelei, Gigi Becali, ar dori ca atacantul francez Cyril Thereau să revină în Ghencea. Fotbalistul nu s-a adaptat la Anderlecht şi ar fi dispus să joace din nou pentru Steaua, rămânând ca ambele cluburi să ajungă la un acord.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite