Elveţia - Ucraina, marea plictiseală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa naţională a Ucrainei s-a calificat în sferturile de finală, după ce a întrecut, la loviturile de departajare, Elveţia. A fost cea mai urâtă partidă de la acest turneu final, ambele

Echipa naţională a Ucrainei s-a calificat în sferturile de finală, după ce a întrecut, la loviturile de departajare, Elveţia. A fost cea mai urâtă partidă de la acest turneu final, ambele echipe părând depăşite de nivelul la care au ajuns.
După 120 de minute de joc lipsite de spectacol şi de goluri, ucrainenii s-au impus cu 3-0 la penaltiuri. Selecţionerul elveţian, Kobi Kuhn, a explicat de ce elevii săi au ratat toate loviturile de departajare: "Pe jucătorii mei i-au lăsat nervii, asta este tot.
Aş fi preferat să nu ajungem la penaltiuri. Acum nu mă mai gândesc la asta, sunt dezamăgit şi în capul meu este un gol care mă împiedică la reflecţii metafizice pe această temă". Dramatismul loviturilor de departajare l-a învins pe selecţionerul ucrainean Oleg Blohin, care a fugit la vestiar şi nu a ştiut ce s-a întâmplat. "Nu am văzut penaltiurile pentru că meciul a fost atât de intens încât nu m-am putut uita şi m-am dus la vestiar. Nici măcar nu am văzut dacă şevcenko a marcat sau nu. Nu a marcat? Nu glumesc.
Nu l-am văzut. După încheierea prelungirilor i-am întrebat pe jucătorii mei cine poate executa penaltiurile, am strâns cinci băieţi şi asta a fost tot. Acum întâlnim în sferturi Italia, o echipă foarte bună, cu o apărare excelentă", a declarat Oleg Blohin.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite