Elton, primit ca un erou la Al Nasr

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Brazilianul Elton Gomez, vândut de Steaua la formaţia arabă Al Nasr, a fost primit cu mult entuziasm deconducerea şi fanii clubului saudit. Elton a fost întâmpinat la aeroport cu multă

Brazilianul Elton Gomez, vândut de Steaua la formaţia arabă Al Nasr, a fost primit cu mult entuziasm deconducerea şi fanii clubului saudit.

Elton a fost întâmpinat la aeroport cu multă simpatie, mulţi dintre fani dorind să se pozeze alături de brazilian. Maşina care l-a luat pe fotbalist de la aeroport şi-a făcut cu greu loc prin mulţimea de suporteri care îi scanda numele brazilianului. Al Nasr a beneficiat de-a lungul timpului de aportul unor jucători celebri, precum bulgarul Hristo Stoicikov şi brazilianul Denilson.

Fostul mijlocaş al Stelei a fost cumpărat de echipa saudită pentru suma de 500.000 de euro şi va semna un contract valabil pe trei ani. Interesant este faptul că cel mai mare rival al lui Al Nasr este clubul Al Hilal, acolo unde antrenor este Cosmin Olăroiu. Elton are astfel ocazia de a-şi lua revanşa în faţa tehnicianului care nu a crezut în el la Steaua.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite