Elton a ajuns la UT Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua s-a despărţit de jucătorul brazilian Elton, pe care l-a vândut formaţiei UT Arad pentru 500.000 de euro. "Joi va veni în ţară impresarul lui Elton. Dacă vrea să accepte acest

Steaua s-a despărţit de jucătorul brazilian Elton, pe care l-a vândut formaţiei UT Arad pentru 500.000 de euro.

"Joi va veni în ţară impresarul lui Elton. Dacă vrea să accepte acest transfer, bine, dacă nu, să-i fie de bine! Am investit 1.400.000 de euro pentru a-l aduce pe Elton la Steaua şi trebuie să scot şi eu ceva", a spus Becali.

În altă ordine de idei, patronul stelist plănuieşte să facă o coaliţie împotriva directorului general al lui Dinamo, Cristi Borcea.

"Vreau să fac o întâlnire cu toţi preşedinţii de cluburi, la care să îl invit şi pe Gheorghe Constantin, să facem o alianţă împotriva unei persoane (n.r. - Cristi Borcea). Dacă o echipă vinde meciuri, e treaba ei, dar nu mai vreau să fie furate şi alte formaţii. A furat destul. A ajuns să dea bani la alte echipe ca să rupă picioarele fotbaliştilor de la Steaua", a declarat finanţatorul stelist.

Finanţatorul roş-albaştrilor a anunţat că fostul internaţional Adrian Ilie va fi noul manager general al clubului din Ghencea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite