Egal violent la Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poli şi Rapid au terminat indecis, scor 1-1, după un meci în care nervii au ieşit mai uşor în evidenţă decât realizările pur fotbalistice. Ganea l-a bătut pe asistentul Mudura

Poli şi Rapid au terminat indecis, scor 1-1, după un meci în care nervii au ieşit mai uşor în evidenţă decât realizările pur fotbalistice. Ganea l-a bătut pe asistentul Mudura

După ce Rapidul i-a învins pe timişoreni în finala Cupei României şi le-a negat acestora şansa de a juca în Cupa UEFA, bănăţenii au aşteptat meciul de aseară cu înfrigurare, dornici de răzbunare.

Elevii lui Duşan Uhrin jr. au început în forţă, iar în minutul trei, Ganea a intrat criminal la Costin Lazăr, dar nu a văzut decât cartonaşul galben. După ce s-au mai liniştit spiritele, cele două echipe şi-au văzut şi de fotbal, iar rezultatele s-au văzut şi pe tabela de marcaj.

În minutul 17, gazdele au deschis scorul prin Gigel Bucur, care a trimis mingea din şase metri, spre stupefacţia fundaşilor giuleşteni care nu au făcut decât să admire execuţia fostului "student".

Apoi, când toată lumea se pregătea de pauză, alb-vişiniii au reuşit o fază cursivă pe axa Buga - Cesinha - Burdujan, ultimul finalizând cu uşurinţă. În partea a doua a jocului, rapidiştii au început asaltul la poarta lui Popa, dar Săpunaru şi Burdujan, de două ori, nu au reuşit să înscrie.

Cu douăzeci de minute înainte de final, Ganea a primit direct cartonaş roşu după un contact cu Săpunaru, iar meciul părea terminat. Dar portarul Popa nu a fost de acord cu acest lucru şi a scos toate şuturile care au prins poarta sa, aducând astfel un punct echipei sale.

Ionel Ganea l-a bătut pe tuşierul Mudura!

În minutul "69 al meciului, la o semnalizare a tuşierului Dorin Mudura, Ganea a fost eliminat după un contact cu Săpunaru.

Atacantul şi-a pierdut cumpătul, s-a repezit la tuşier, l-a apucat de gât şi l-a lovit cu pumnul în spate. Aflat în apropiere, Alexa s-a repezit la Ganea să-l oprească, dar nu prea a reuşit. A fost nevoie de intervenţia altor trei jucători de la Poli pentru a-l imobiliza pe atacant.

Acesta a părăsit cu greu suprafaţa de joc şi, după ce s-a schimbat, a încercat iar să intre pe teren, dar, de data asta, s-a lovit de un cordon de jandarmi care l-au condus pe jucător pe tunelul ce duce la vestiare.

Va fi suspendat minimum un an

De altfel, Ganea a fost nervos încă de început, el trebuind să fie eliminat încă din startul jocului, după un fault la Costin Lazăr. "Suspendare minim un an, ceea ce va însemna sfârşitul carierei lui", a spus Florin Prunea, director relaţii internaţionale din cadrul FRF.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite