Echipă de vis pentru Liga Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Metal Galaţi este hotărâtă să rupă tot pe piaţa transferurilor. Ultima bombă a grupării din Moldova pare să fie semnarea unui contract cu centrul Alida Marcovici (foto), deşi părţile

Metal Galaţi este hotărâtă să rupă tot pe piaţa transferurilor. Ultima bombă a grupării din Moldova pare să fie semnarea unui contract cu centrul Alida Marcovici (foto), deşi părţile încă neagă acest lucru. "Nu am de ce să vă ascund, am purtat discuţii cu Alida, însă ea nu este jucătoarea noastră.

Suntem în tratative cu trei sportive pentru postul de centru. Marcovici, o voleibalistă din Serbia sau una din Rusia pot oricând să semneze cu noi. Nimic nu este însă cert în acest moment", a declarat pentru "Adevărul" vicepreşedintele Alexandru Deju.

Fosta componentă a echipei Dinamo Bucureşti este considerată, la ora actuală, una dintre cele mai bune sportive din Europa pe postul său, deşi are 35 de ani. "Nu am pus nimic pe hârtie. Îmi doresc să joc în Liga Campionilor, însă nu am ajuns la nicio înţelegere cu Metal", a spus Marcovici.

Alexandru Deju a adăugat că două jucătoare vor părăsi echipa: "Ioana Pristavu şi Tatiana Liulenova nu vor mai evolua pentru Metal. Ele vor fi plătite de noi, însă vor trebui să-şi caute un club pentru noul sezon pentru că este o concurenţă acerbă pe posturi. Nu ştiu unde se vor transfera, deoarece au libertate în a-şi alege viitoarea formaţie unde să joace".

O altă achiziţie a grupării din Galaţi este sârboaica Sanja Malagurski, în vârstă de 18 ani, jucătoarea are 1,91 înălţime şi a venit la Metal de la Hit Nova Gorica. Metal Galaţi face parte din grupa C a Champions League alături de VakifBank Istanbul (Turcia), Volley Bergamo (Italia) şi Muszynianka Fakro (Polonia).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite