Echipa ideală a lui Gigi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul Stelei a explicat, după victoria echipei sale cu 1-0 la Lubin, cum vede el formula perfectă de joc a roş-albaştrilor. Neaga ar urma să fie mijlocaş stânga După ce a dat

Finanţatorul Stelei a explicat, după victoria echipei sale cu 1-0 la Lubin, cum vede el formula perfectă de joc a roş-albaştrilor. Neaga ar urma să fie mijlocaş stânga

După ce a dat afară trei jucători fără să se consulte cu antrenorul Gheorghe Hagi, Becali spune acum că nimeni nu poate face echipa mai bine ca el şi plănuieşte deja schimbări în aşezarea jucătorilor pe teren.

Finanţatorul Gigi Becali recunoaşte că a adus jucători la Steaua după sfaturile lui Victor Piţurcă şi după ideile lui Hagi din urmă cu şase ani. "M-am ghidat după ei. Când am văzut că după ce profesorul îl învaţă pe elev că mijlocul trebuie să fie puternic, pentru că eu am învăţat de la Hagi, acum îl văd pe profesor că îl pune pe Boştină, care n-are niciun fel de putere, la mijloc", a precizat Becali, care a spus şi ce schimbări ar efectua în echipă. "După părerea mea, echipa ideală este cu Neaga mijlocaş stânga şi Croitoru mijlocaş central, şi cu un vârf puternic. L-am luat pe Zaharia", a spus Becali.

Chiar dacă polonezii au fost în câteva rânduri aproape să înscrie în finalul partidei, trecându-şi în cont şi o bară, Hagi spune că Zaglebie nu a avut nicio ocazie mare de gol: "Am făcut un meci bun împotriva campioanei Poloniei, am jucat organizat şi cred că am evoluat foarte bine pentru un meci de deplasare. Nu ştiu dacă Zaglebie a tras vreun şut pe poartă, şi a avut ocazii doar din faze fixe.

Suntem abia la început şi pe parcurs o vom face tot mai bine". Antrenorul polonez Czeslaw Michniewicz, a precizat: "Este greu să joci contra Stelei, ei au fost mai buni. Steaua s-a folosit de posibilităţile sale şi a avut jucători care au urcat foarte bine la fazele fixe". Şi presa poloneză a lăudat Steaua, site-ul Sport.pl precizând că "Steaua a arătat că este cu o clasă peste Zaglebie".

Formaţia din Ghencea este găzduită pentru meciul cu Farul la Hotelul Iaki din Mamaia, proprietatea lui Hagi, Steaua devenind probabil singura echipă din lume care se cazează la hotelul antrenorului său.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite