EXCLUSIV / Gigi îl vrea pe Hagi antrenor la Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lovitură de teatru în Ghencea! La câteva ore după plecarea lui Victor Piţurcă, patronul Stelei a găsit soluţia pentru banca tehnică: Gheorghe Hagi! Tratativele cu "Regele" sunt deja în derulare fiind intermediate de vărul patronului roş-albaştrilor, Ioan Becali. "Adevărul" vă explică de ce Gigi este hotărât să-l readucă pe Hagi la echipă, deşi s-a certat la cuţite cu fostul căpitan al Generaţiei de Aur în 2007.

Piţurcă a demisionat de la Steaua! / Ienei: "Gigi a greşit grav!"

În cazul în care Hagi va accepta să preia Steaua, Becali ar da două lovituri dintr-o singură mutare. În primul rând, ar stinge conflictul cu suporterii, care, după plecarea lui Piţurcă, i-au declarat război total latifundiarului. Apoi, în viziunea lui Gigi, Hagi îndeplineşte toate calităţile pe care ar trebui să le aibă succesorul lui Piţi: este român, cunoaşte campionatul intern şi este un nume mare.

Giovanni e mandatat să-l convingă

"Regele" nu l-a iertat nici până acum pe Gigi pentru episodul din 2007, atunci când patronul Stelei l-a jignit, în repetate rânduri, pe Hagi, după ce acesta şi-a dat demisia de la Steaua. Finanţatorul roş-albaştrilor ştie acest lucru şi tocmai de aceea încearcă să se împace cu Hagi prin intermediul lui Ioan Becali. Acesta l-a contactat deja pe fostul internaţional şi l-a înştiinţat de oferta Stelei. Mai mult, însuşi Giovanni insistă pentru revenirea "Regelui" în Ghencea. "Piţurcă a lăsat în urmă un lot competitiv. Steaua e un brand, tu la fel. Aveţi nevoie unul de celălalt pentru a ajunge din nou sus", i-ar fi transmis Giovanni lui Hagi.

Îi oferă cel mai mare salariu din Liga I

În încercarea sa de a-l convinge pe Hagi să preia echipa, Gigi Becali i-a făcut o propunere incredibilă pentru Liga I şi pentru vremurile în care criza face ravagii în fotbalul românesc. Astfel, dacă va veni în Ghencea, "Regele" va avea un salariu de 600.000 de euro, plus un bonus de două milioane de euro în cazul în care va duce echipa în grupele Ligii Campionilor.

Rămâi pe www.adevarul.ro pentru mai multe amănunte despre tratativele lui Becali cu Hagi!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite