200.000 € pe an!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Walter Zenga a acceptat oferta oficialilor din Şoseaua Ştefan cel Mare, unde va activa în următoarele două sezoane Patru zile a stat Dinamo fără antrenor. Patru zile în care oficialii

Walter Zenga a acceptat oferta oficialilor din Şoseaua Ştefan cel Mare, unde va activa în următoarele două sezoane

Patru zile a stat Dinamo fără antrenor. Patru zile în care oficialii campioanei s-au dat peste cap pentru a găsi un înlocuitor pentru Rednic. Deşi variante existau, mai mulţi antrenori contactaţi au refuzat sau n-au primit girul tuturor acţionarilor.

După Lucescu jr, care ar fi vrut, dar nu a fost lăsat de patronul său de la Braşov, Ioan Neculaie, Andone, care nu a fost agreat de fraţii Becali şi Borcea, roş-albii l-au ales pe Zenga.

Ca şi în momentul în care a primit oferta de a prelua Steaua, când se relaxa la Ibiza, Zenga se afla şi ieri în vacanţă, dar în Italia. "Da, voi antrena Dinamo. Nu ştiu însă când voi ajunge la Bucureşti, pentru că nu găsesc bilet", a spus, tot ieri, antrenorul.

Zenga, care nu mai de mult de acum trei săptămâni a spus că în România nu va mai antrena decât Steaua şi echipa naţională, va deveni al doilea tehnician străin din istoria clubului din Şoseaua "Ştefan cel Mare", după miniexperienţa spaniolului Esteban Vigo, din iarna lui 2006.

"Da, este oficial, Zenga este noul antrenor al lui Dinamo. Mă bucur că am realizat acest transfer. Sunt foarte obosit după o noapte nedormită", a spus şi Borcea, directorul executiv al clubului.

Zenga a ajuns aseară în ţară, de unde a mers direct la sediul clubului pentru a pune la punct ultimele detalii ale contractului, care va avea o durată de doi ani. Salariul antrenorului va fi de aproximativ 200.000 de euro pe sezon.

Dacă jucătorii "câinilor" s-au arătat, oarecum normal, bucuroşi de venirea lui Zenga, în schimb a surprins puţin reacţia lui Rednic. "Da, am auzit şi eu că l-au numit pe Zenga. Foarte bine. Îi urez baftă şi mult succes".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite