Dumitru a plecat cu Steaua în Cipru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a lipsit de la reunirea lotului de la începutul lunii şi nu a participat nici la stagiul de pregătire de la Montecatini, mijlocaşul Florentin Dumitru s-a alăturat lotului lui Cosmin

După ce a lipsit de la reunirea lotului de la începutul lunii şi nu a participat nici la stagiul de pregătire de la Montecatini, mijlocaşul Florentin Dumitru s-a alăturat lotului lui Cosmin Olăroiu care, marţi seară, a plecat în stagiul de pregătire din Cipru. Dumitru a tratat la începutul anului cu două echipe din Austria, dar discuţiile nu au dus la nici un rezultat. Apoi, a apărut interesul fostului antrenor din Ghencea, Oleg Protasov, care l-a dorit la Dnepr Dnepropetrovsk, dar românul a fost nemulţumit că trebuie să dea probe de joc înainte de semnarea contractului. Astfel, întrucât nu şi-a găsit echipă timp de o lună, Florentin Dumitru a plecat cu Steaua în Cipru. Antrenorul roş-albaştrilor, Cosmin Olăroiu, s-a declarat mulţumit de întoarcerea mijlocaşului: "Încă de la numirea mea la Steaua, i-am transmis lui Dumitru că îmi doresc să rămână. Sper să o facă", a precizat tehnicianul.
Cosmin Olăroiu a catalogat drept o neînţelegere declaraţiile preşedintelui lui Poli Timişoara, care a spus, într-o emisiune televizată, că l-a dat afară pe tehnician după meciul cu Steaua, din iunie 2005. Iancu a precizat că i s-a părut suspectă partida, care i-a adus titlul Stelei, dar că, ulterior, s-a hotărât să-l păstreze pe Oli în funcţie. "Am vorbit cu domnul Iancu în urmă cu puţin timp, nu a spus aşa ceva. Nu mai inventaţi. Dacă se întâmpla să mă fi dat afară, nu mă mai întorceam", a precizat Olăroiu.

Cinci amicale în opt zile
Roş-albaştrii vor avea un program încărcat în stagiul de pregătire din "Insula Afroditei", unde vor juca nu mai puţin de cinci meciuri amicale în opt zile. Cea mai interesantă partidă se anunţă a fi cea de pe 29 ianuarie, cu Steaua Roşie Belgrad, echipă antrenată de fostul tehnician al Stelei, Walter Zenga. În celelalte jocuri amicale, Steaua va întâlni pe Energia Vladivostok (29 ianuarie), Slovan Liberec (1 februarie), FC Sartid Smederevo (2 februarie) şi FK Teplice (4 februarie).

Hamutovski a semnat cu Tomsk
Portarul bielorus Vasili Hamutovski a semnat, ieri, un contract pe doi ani cu formaţia din prima ligă rusă, Tom Tomsk. Pentru transferul portarului, Steaua va primi 500.000 de dolari. Hamutovski s-a declarat dezamăgit că a plecat din Ghencea. "Am jucat în grupele Cupei UEFA unde nu am primit nici un gol şi aş fi vrut să joc în continuare în această competiţie, să ajungem cât mai departe, poate chiar în finală. Jucătorilor de la Steaua le urez să câştige campionatul cu numărul 23", a spus portarul bielorus.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite