Dumitru Tudor: "Dică este în stare de şoc"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Diagnosticul medicilor de la Bologna l-a doborât pe golgheterul Stelei, Nicolae Dică (foto), căruia nu-i vine să creadă că va sta departe de gazon şase luni. Impresarul Dumitru Tudor

Diagnosticul medicilor de la Bologna l-a doborât pe golgheterul Stelei, Nicolae Dică (foto), căruia nu-i vine să creadă că va sta departe de gazon şase luni.

Impresarul Dumitru Tudor este îngrijorat de starea psihică a jucătorului: "Este în stare de şoc. Nu vorbeşte cu nimeni, vrea să fie singur să-şi poată aduna gândurile". Dică a avut aceeaşi soartă ca şi căpitanul Mirel Rădoi, care, după ce a fost ofertat de mai multe cluburi europene, a fost indisponibil aproape cinci luni după o operaţie la genunchi. Se pare că formaţia franceză Lens ar fi obţinut transferul lui Dică dacă atacantul nu se "rupea". "Dică nu este supărat din cauza unor eventuale transferuri ratate, ci de viaţa sa, de cariera sa. După o astfel de accidentare poate nu o să mai joace la fel", ne-a spus "Ciorbă", care nu exclude faptul că antrenamentele prea grele să fie cauza accidentării. Altfel, elevii lui Olăroiu au plecat ieri în Cipru (Larnaca), unde, până pe data de 6 februarie, vor efectua al doilea cantonament din această iarnă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite