Duel româno-român în Cupa Cupelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sala Sporturilor din Constanţa programează, duminică, de la ora 11.00, în direct pe TV Sport, primul duel între HCM Constanţa şi Dinamo, cele două echipe româneşti care se înfruntă în

Sala Sporturilor din Constanţa programează, duminică, de la ora 11.00, în direct pe TV Sport, primul duel între HCM Constanţa şi Dinamo, cele două echipe româneşti care se înfruntă în optimile de finală ale Cupei Cupelor. Întâlnirea este similară la nivel de jocuri pe echipe la masculin, cu cea din prima parte a acestui an, când Steaua şi Rapid se înfruntau în sferturile Cupei UEFA la fotbal.
După ce au ratat calificarea pentru numai un punct într-o fază superioară a Ligii Campionilor, constănţenii îşi fac planuri mari în Cupa Cupelor, unde speră să ajungă în careul de aşi. Cu orgoliul rănit, după înfrângerea suferită în acest tur de campionat, în faţa alb-roşilor, marinarii şi-au pus la punct strategia pentru un succes în prima manşă, care să le dea prima şansă la accesul în sferturi. "Înainte de tragerea la sorţi ne doream să jucăm cu Dinamo, Thun sau Krasnodar. Am picat până la urmă cu Dinamo. Nu cred că vreuna din echipă pleacă favorită, iar forma de moment va decide calificarea", a spus antrenorul lui HCM, Lucian Râşniţă. În ultimele patru dispute dintre cele două echipe, câştigătoarea s-a impus la doar un gol diferenţă, scorul fiind de 3-1 în favoarea celor care duminică vor fi gazde. Oaspeţii vor să echilibreze situaţia şi să izbutească la Constanţa un rezultat care să-i pună în pole-position pentru retur. "Ne cunoaştem atât de bine, încât nu mai e nevoie de măsuri speciale. De ani buni ne tot duelăm cu Constanţa în campionat. Cred că şansele în momentul de faţă sunt egale", ne-a declarat antrenorul lui Dinamo, ştefan Constantin. Din păcate, alb-roşii se confruntă cu serioase probleme înaintea duelului de mâine din primul tur al optimilor. Bogdan Voica n-a mai făcut deplasarea pe litoral, din pricina durerilor pe care le are la genunchiul stâng. Pe lângă el, Filip, care nu s-a mai antrenat de trei săptămâni din cauza durerilor la cot, şi Dimache, cu o întindere suferită zilele trecute, au şanse minime să poată evolua. "Toţi trei sunt jucători pe care ne bazam şi care oricând puteau face parte din primul şapte. Sperăm să ne putem descurca onorabil şi fără ei", ne-a spus ştefan Constantin.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite