Duckadam merge cu Steaua la Madrid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deja am acceptat invitaţia lui Gigi Becali", a recunocut cel care a apărat patru penalty-uri în finala cu rivala de-o viaţă a lui Real, FC Barcelona, pe 7 mai 1986, în ultimul act al Cupei

Deja am acceptat invitaţia lui Gigi Becali", a recunocut cel care a apărat patru penalty-uri în finala cu rivala de-o viaţă a lui Real, FC Barcelona, pe 7 mai 1986, în ultimul act al Cupei Campionilor Europeni. Duckadam a declarat că a fost contactat de ziariştii madrileni, pentru că este considerat unul dintre inamicii Barcelonei. "Nu ştiu dacă sunt chiar o vedetă, dar sigur că rivalitatea lor e mare şi voi fi primit cu multă simpatie. Un jurnalist mi-a zis că sunt cel mai antipatizat fotbalist în Catalunya", a spus, zâmbind, goalkeeperul care a intrat în Cartea Recordurilor. Recentele gafe ale lui Carlos nu-l interesează pe Duckadam, fiindcă acesta merge pe mâna lui Cosmin Olăroiu. "El ştie cel mai bine pe cine să titularizaze, deoarece simte echipa mai bine ca noi, care nu stăm zi de zi cu fotbaliştii", a recunoscut fostul internaţional. Se pare că Emeric Ienei, antrenorul generaţiei din 1986, a fost invitat şi el la Madrid, dar încă nu a dat un răspuns conducerii din Ghencea. De asemenea, se mai aşteaptă confirmări de la Gică Hagi, care a evoluat două sezoane la Madrid, şi de la fostul tenismen Ilie Năstase.
Până miercuri, Steaua dă piept azi cu Unirea Urziceni, formaţie antrenată de fostul mare stelist Dan Petrescu, cel care a bifat 95 de prezenţe în tricoul roş-albastru, pentru care a marcat 26 de goluri. De remarcat că "Bursucul", ca antrenor principal, n-a putut învinge niciodată echipa din Ghencea. Mai mult ca sigur, Olăroiu va menaja mulţi dintre jucători în perspectiva partidei din Liga Campionilor. În poartă va fi Cernea, rezerva lui Carlos, acesta din urmă având zilele numărate în Ghencea. Cu toate acestea, pe site-ul suporterilor din Ghencea, 56 la sută din fani cred că portughezul ar fi o soluţie mai nimerită pentru campioni în meciul de pe Santiago Bernabeu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite