Dublează-ţi banii din bonusuri!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vă învăţăm cum să câştigaţi bani prin metode mai puţin cunoscute publicului larg. Majoritatea agenţiilor de pariuri online oferă bonusuri în bani pentru cei care pariază pentru prima dată, lucru de care puteţi profita.

În dorinţa de a-şi mări în mod constant numărul de clienţi, agenţiile de pariuri oferă constant bonusuri celor care nu şi-au deschis încă cont pe internet. Mulţi dintre novici se bucură de aceste promoţii, îşi înmulţesc chiar banii primiţi gratis iniţial, dar majoritatea ajung până la urmă să aibă cifra 0 în dreptul profiturilor după doar câteva pariuri efectuate. Pentru a evita acest lucru, vă oferim câteva sfaturi utile.

Vă puteţi dubla banii investiţi dacă respectaţi anumite reguli. Să presupunem că avem două agenţii de pariuri, notate în continuare cu agenţia de pariuri A şi agenţia de pariuri B, iar oferta celor două agenţii de pariuri este un bonus de 20 de euro pentru primii bani depuşi în cont şi pariaţi.

Dacă depuneţi 20 de euro la agenţia de pariuri A şi 20 de euro la agenţia de pariuri B, şi îi pariaţi, indiferent de rezultatele evenimentelor veţi primi câte 20 de euro gratuit de la fiecare agenţie de pariuri.

Acesta este doar primul pas pentru a vă recupera banii investiţi. Pentru a avea şi profit şi a vă dubla aproximativ suma, procedaţi astfel:

- depuneţi simultan câte 20 de euro la agenţia de pariuri A şi agenţia de pariuri B.
- alegeţi un meci de tenis foarte echilibrat cu cote cât mai apropiate de 2.00 indiferent de rezultat, de obicei veţi găsi cote de 1.80.
- la agenţia A pariaţi 20 de euro cu pronostic 1, iar la agenţia B pariaţi 20 euro cu pronostic 2.
- indiferent de rezultat, la una din agenţiile de pariuri veţi pierde, iar la cealaltă veţi câştiga, dar la ambele agenţii primiţi bonusul.
- aşadar, la o agenţie de pariuri veţi avea 20 de euro (bonusul primit) iar la cealaltă agenţie de pariuri 56 de euro (20 euro x 1.8 (cota) + 20 bonusul), în concluzie aveţi 76 de euro cu doar 40 investiţi fără niciun risc. 

Luaţi în calcul şi taxa de retragere

Ca orice pariu de acest gen, există şi câteva detalii pe care trebuie să le cunoaşteţi foarte bine. În primul rând, unele case de pariuri cer să faceţi mai mult de un pariu înainte de a vă scoate banii. În doilea rând, mai există taxe de retragere pe care trebuie să le luaţi în considerare, astfel că profitul va fi unul mai mic. Un ultim aspect este acela că metoda poate funcţiona doar o singură dată pe cele două agenţii alese, numit A şi B în exemplul nostru.

Ionuţ Badea: „Astra stă foarte bine în defensivă"

În ultimele patru întâlniri dintre „U" Cluj şi Astra, fiecare echipă a câştigat de două ori. Dar, în sezonul trecut, „şepcile roşii" s-a impus în ambele dispute, 1-0 pe teren propriu şi 2-1 în deplasare. Dar acum situaţia ar putea fi diferită deoarece ploieştenii sunt antrenaţi de Marius Şumudică. „Acum ne aşteaptă o partidă dificilă împotriva unei formaţii care este bine pusă la punct, mai ales în compartimentul defensiv. A sosit şi Găman, ceea ce creşte şi mai mult valoarea defensivei Astrei", a spus Ionuţ Badea, tehnicianul lui "U" Cluj. 

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite