Drammen, prea puternică pentru Reşiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

UCM a terminat la egalitate cu echipa norvegiană, scor 26-26, în prima manşă a finalei Challenge Cup Trupa lui Aihan Omer avea de înfruntat la Turnu Severin o puternică echipă

UCM a terminat la egalitate cu echipa norvegiană, scor 26-26, în prima manşă a finalei Challenge Cup

Trupa lui Aihan Omer avea de înfruntat la Turnu Severin o puternică echipă norvegiană, cu un buget de patru ori mai mare. Pe de altă parte, oaspeţii veneau şi din postura echipei care a făcut furori în acest sezon în campionatul Norvegiei.

Totuşi, reşiţenii nu s-au speriat de calibrul adversarului şi au pornit în trombă o partidă în care plecau din postura outsiderului. Cu Cenuşă excelent între buturi şi cu un Rohozneanu bun în ofensivă, băieţii noştri au preluat avantajul încă din primele minute ale întâlnirii. Treptat, diferenţa s-a mărit, gazdele ajungând la un avantaj foarte bun pe tabelă, scor 12-8. Spre finalul primei reprize, reşiţenii nu au fost în stare să menţină ritmul, prilej pentru nordici să se apropie la doar un gol diferenţă, după primele 30 de minute ale întâlnirii (13-12). Încă din startul părţii a doua, Aihan Omer a încercat să schimbe ritmul îndicându-le băieţilor săi să joace cu o apărare avansată. Din păcate, oaspeţii au dejucat planul şi au menţinut echilibrul jocului. Reşiţa a sperat într-o victorie cu cinci minute înainte de final, când a avut trei goluri avans. Cei de la Drammen nu s-au lăsat însă impresionaţi şi au egalat cu 10 secunde înainte de expirarea timpului de joc.

În cele din urmă, a fost 26-26, scor la care norvegienii pornesc clar cu prima şansă înaintea returului de săptămâna viitoare, doar o prestaţie ieşită din comun a bănăţenilor putând face ca Challenge Cup să rămână în România. Anul trecut, trofeul a fost cucerit de Steaua Bucureşti.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite