Dramatic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La capătul unui meci spectaculos din Liga Naţională de handbal feminin, Rulmentul Marianei Târcă a învins Oltchimul antrenat de Gheorghe Tadici, scor 27-26 Sala Sporturilor din Braşov a

La capătul unui meci spectaculos din Liga Naţională de handbal feminin, Rulmentul Marianei Târcă a învins Oltchimul antrenat de Gheorghe Tadici, scor 27-26

Sala Sporturilor din Braşov a fost luată aseară cu asalt de aproximativ 2.000 de persoane venite să vadă un succes al fetelor Marianei Târcă în faţa "galacticelor" de la Oltchim.

În plus, gazdele doreau şi o răzbunare pentru sezonul trecut, când au fost învinse de vâlcence de patru ori, de două ori în campionat, Cupă şi Supercupă. Dar, mai mult decât orice, meciul de ieri a fost o dispută între Tadici şi Târcă, antrenori aflaţi în conflict de mai mulţi ani. Braşovul a început în forţă partida, iar la jumătatea primei reprize avea un avans de trei goluri.

Cu patru minute înainte de finalul primei părţi însă, când Rulmentul conducea cu 16-12, Tadici a cerut timp de odihnă. O decizie foarte bună, deoarece Vâlcea a marcat de trei ori fără să primească vreun gol. Gazdele încep la fel de bine şi partea a doua, iar în numai 12 minute se duc la cinci goluri avans. Un alt timp de odihnă solicitat de Tadici face iarăşi minuni în tabără oaspetelor, care au recuperat spectaculos şi au ajuns la un gol în spatele gazdelor, scor 23-22.

Finalul de meci avea să fie de infarct. Huţupan a fost eliminată, iar locul acesteia în poartă a fost luat de Valeria Beşe. Pe margine, Gheorghe Tadici a protestat îndelung, susţinând, în stilul caracterisitc, că a fost furat de arbitri. În zadar. Oltchim ratează o aruncare de la nouă metri şi înregistrează prima înfrângere în campionat, scor 26-27.

Cea mai mare satisfacţie pe care am trăit-o vreodată. Acum, dacă aş fi în locul lui Tadici, mi-aş scrie demisia.
Mariana Târcă,
antrenor Rulmentul

A fost clar viciere de rezultat. Un meci întreg s-a jucat ca la rugby: placaje, lovituri, faulturi...
Gheorghe Tadici,
antrenor Oltchim

Luca s-a lovit!

Steluţa Luca s-a accidentat în minutul 15 şi a fost obligată să părăsească terenul de joc, vâlcencele fiind nevoite să se descurce fără una dintre cele mai experimentate jucătoare. În acel moment, Oltchimul era condus cu 10-7 şi nu a mai putut recupera până la final.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite