Dragomir vrea să-l lase sărac pe Iacov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

şeful Ligii Profesioniste de Fotbal nu este speriat de acuzele preşedintelui clubului FC Naţional, Constantin Iacov, şi spune că îi va cere despăgubiri acestuia pentru că l-a acuzat de luare

şeful Ligii Profesioniste de Fotbal nu este speriat de acuzele preşedintelui clubului FC Naţional, Constantin Iacov, şi spune că îi va cere despăgubiri acestuia pentru că l-a acuzat de luare de mită.
La o zi distanţă după ce Iacov i-a transmis lui Dumitru Dragomir că se strânge laţul, bossul LPF a trecut la contraatac declarând că îl va lăsa pe şeful clubului FC Naţional fără niciun ban în buzunar. "Noi am cumpărat în 2000 o clădire cu destinaţie publică, o policlinică, şi parcela aferentă de 1.500 mp de la Gino Iorgulescu. După ce a fost demolată clădirea, a fost ridicat actualul sediu al LPF", a precizat "Corleone". "La marginea terenului se afla şi o parcelă de 352 mp, o fostă groapă de gunoi, pe care a cumpărat-o fostul meu şofer. Acesta, după mai bine de trei ani, a vândut terenul societăţii fiului meu, pe acest teren construindu-se o vilă", a adăugat şeful LPF. Liga a cumpărat terenul cu 237 de dolari metrul pătrat, în acea perioadă preţul terenurilor din zonă ajungând la 600 de dolari metrul pătrat. "Dacă domnul Iacov este responsabil, mă întâlnesc cu el la tribunal, dacă e iresponsabil, se întâlneşte numai el cu colegii lui la Bălăceanca. Domnul Iacov a minţit. Îl voi da în judecată", a tunat Dragomir. Bossul fotbalului din Divizia A crede că Iacov i-a cerut demisia din cauza faptului că el i-a dejucat planul prin care încerca să ia bani de la Adrian Porumboiu. "Am sesizat Comisia de Disciplină. Mă acuză de mită, dar eu nu sunt funcţionar public. El nu ştie ce înseamnă să iei mită, ar fi trebuit să vină la faţa locului şi să vadă terenul. La proces o să-i cer despăgubire toată averea pe care o are. Iacov este o figură efemeră în fotbalul românesc", a conchis Mitică. Preşedintele clubului FC Naţional l-a acuzat pe Dumitru Dragomir că a cumpărat terenul pe care a fost construit sediul LPF la un preţ de cinci ori mai mare. "Liga îi dă terenul în folosinţă societăţii BODU SRL, care aparţine fiului lui Dragomir. De data asta, Dragomir ar trebui să-şi dea demisia. E bătaie de joc. El face ce vrea cu banii LPF şi cred că acest lucru nu este pe placul cluburilor din prima divizie. Am trimis o scrisoare şi la parlament, pentru că în acea perioadă era parlamentar, şi cred că va avea mari probleme. O să facem plângere penală împotriva dânsului pentru luare de mită", a spus, cu o zi înainte, Iacov, completându-şi declaraţiile cu o serie de acte care incriminau tranzacţiile oficialilor de la LPF.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite