Dragomir se teme de soarta "câinilor" la Bruges

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupa lui Mircea Rednic va disputa în această seară, de la ora 21.30, partida a doua din Grupa B a Cupei UEFA, cu FC Bruges. Tehnicianul liderului Ligii I se confruntă cu mai multe probleme legate

Trupa lui Mircea Rednic va disputa în această seară, de la ora 21.30, partida a doua din Grupa B a Cupei UEFA, cu FC Bruges. Tehnicianul liderului Ligii I se confruntă cu mai multe probleme legate de lot, pe lângă suspendările lui Moţi şi Mărgăritescu (eliminaţi cu Beşiktaş), "Puriul" neputând conta pe Tameş şi Ze Kalanga accidentaţi. În schimb, Cătălin Munteanu pare refăcut, astfel că mijlocaşul are şanse mari să fie diseară titular.
Roş-albii au ajuns, ieri-dimineaţă, la Aeroportul Băneasa, în jurul orei 9.00. "Mi-e frică de meciul acesta. Dinamo are posibilitatea să câştige sau să facă egal, dar mi-e frică pentru că joacă cu o echipă bună şi, pe lângă asta, mi-e frică de degringolada în care se găseşte Dinamo.
La toate nivelurile. Dar aşa se întâmplă, cum merge un lucru în România, îl facem să capoteze", a spus enigmatic Dumitru Dragomir. Apoi, bossul LPF a continuat: "Cu o victorie se vor califica, cu un egal va fi mai greu". Declaraţia lui "Corleone" nu le-a picat bine oficialilor clubului: "Cum nu e linişte la Dinamo? Domnul Dragomir face parte din familia noastră? Locuieşte cu noi în această casă? De unde are domnul Dragomir informaţia asta? Am făcut noi la ligă o şedinţă sau o notă informativă? Hai să ne vedem fiecare de treaba lui", a răbufnit Turcu. Mult mai vehement a fost Cristi Borcea, directorul sportiv al "câinilor": "Voi căutaţi numai senzaţionalul. Nu e nicio degringoladă la Dinamo. Avem 11 puncte avans în campionat şi o victorie în Cupa UEFA. Normal că am emoţii acum. Cu o victorie, în proporţie de 90% am fi calificaţi".
Piţurcă nu a mai ajuns în Belgia
Tehnicianul Mircea Rednic are planuri mari în privinţa partidei de diseară: "Nici nu mă gândesc să spun că mai avem trei meciuri. Nu avem ce calcula. Sunt trei puncte puse în joc şi vrem să le câştigăm. Nu uitaţi însă că avem şapte jucători indisponibili, dar dacă vom câştiga calificarea va fi rezolvată. Nu avem emoţii pentru că îi cunoaştem foarte bine pe belgieni", a spus Rednic, care totuşi i-a elogiat pe adversari: "Sunt foarte buni la fazele fixe, au jucători foarte înalţi, dar avem şi noi atuurile noastre".
Selecţionerul Victor Piţurcă ar fi trebuit să se deplaseze în Belgia la invitaţia conducătorilor din "ştefan cel Mare". "Mi-aş fi dorit să văd meciul, dar pur şi simplu nu am putut să merg din cauza faptului că m-am trezit cu febră. Cred că am răcit la meciul Stelei cu Dinamo Kiev, deoarece pe întreaga durată a partidei geamul de la loja oficială a fost deschis. Voi încuraja Dinamo din faţa televizorului", a spus Piţurcă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite