Dragomir: "Nu mi-a plăcut jocul Stelei"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele LPF a fost dezamăgit mai ales de noua achiziţie, Pawel Golanski Dumitru Dragomir este fericit că vicecampioana României, Steaua, a debutat cu o victorie în preliminariile

Preşedintele LPF a fost dezamăgit mai ales de noua achiziţie, Pawel Golanski

Dumitru Dragomir este fericit că vicecampioana României, Steaua, a debutat cu o victorie în preliminariile Ligii Campionilor. Bossul Ligii Profesioniste de Fotbal spune că jocul roş-albaştrilor va creşte în următoarele partide.

"Echipa este calificată, Zaglebie nu poate să îi mai pună probleme. Steaua să-şi pregătească bine echipa pentru viitor. Jocul ei va creşte sigur, de la meci la meci. A fost un meci câştigat şi trebuie să ne bucurăm cu toţii. Nu mi-a plăcut jocul, dar mi-a plăcut rezultatul.

Când o echipă românească învinge, trebuie să fim foarte bucuroşi", a spus preşedintele LPF care nu a fost prea impresionat nici de evoluţia fundaşului polonez Pawel Golanski: "Steaua mai are doi-trei fotbalişti ca el". Nici fostul mare antrenor din Ghencea, Emeric Ienei, nu a fost încântat de evoluţia roş-albaştrilor "E bine că a câştigat Steaua, dar jocul în sine nu mi-a plăcut. A fost o luptă surdă pentru balon, fără acţiuni de poartă", a declarat Ienei.

Colţescu va conduce Croaţia - Azerbaidjan la tineret

Chiar dacă în Liga I a gafat încă de la primul meci, alegându-se cu un ultim avertisment din partea CCA, Sebastian Colţescu a fost delegat la partida Croaţia - Azerbaidjan, din preliminariile Campionatului European de tineret 2007-2009.

O altă brigadă românească va oficia la meciul Kazahstan - Belgia, de pe 12 septembrie, din cadrul preliminariilor EURO 2008 şi va fi condusă de Alexandru Tudor.

Moment de reculegere la partidele de vineri

Liga Profesionistă de Fotbal a decis ca, înaintea partidelor din Liga I de vineri, să se ţină un moment de reculegere în memoria Preafericitului Patriarh Teoctist, decedat luni.

În altă ordine de idei, LPF a modificat orele de start pentru două partide din etapa a doua a Ligii I.

Partida Ceahlăul - Gloria Buzău, programată vineri, va începe la ora 21:15, în loc de 19:30, iar meciul Pandurii - Oţelul va începe duminică, de la 18:30, şi nu de la ora 18:00.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite