Dragomir are frică de bulgari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, nu este de acord cu fotbaliştii antrenaţi de Victor Piţurcă care au declarat la unison că nu le e teamă de selecţionata vecinilor de la sud de Dunăre şi

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, nu este de acord cu fotbaliştii antrenaţi de Victor Piţurcă care au declarat la unison că nu le e teamă de selecţionata vecinilor de la sud de Dunăre şi crede că echipa lui Hristo Stoicikov este foarte puternică.
"Meciul cu Bulgaria, dacă e ceaţă, o să-l văd prin ceaţă. Dacă nu e ceaţă, atunci o să-l văd în condiţii bune", a încercat o glumă Corleone. "Să fiu sincer, mi-e frică de meciul cu bulgarii. Însă dacă îi batem, avem o opţiune puternică pentru ocuparea primului sau celui de-al doilea loc în grupe. Această partidă este la fel de importantă ca şi cea cu Olanda", a adăugat Dragomir despre partida de sâmbătă. Bossul Ligii a susţinut şi că partida dintre Farul şi Steaua nu a fost blat, spunând că altfel patronul "marinarilor" i-ar fi dat pe cei bănuiţi afară din echipă. "Este bine că Bosânceanu a dat amenzi, de asta este patron, să dea prime şi amenzi. Dacă era ceva putred la meciul cu Steaua, mai dădea el amenzi din astea? Dacă era ceva, îi spulbera din fotbal pe jucători, îi dădea pe mâna Procuraturii", a precizat Dumitru Dragomir.

Copos, avertizat
Bossul LPF l-a avertizat pe patronul Rapidului că ar putea fi amendat pentru declaraţiile pe care le-a făcut la adresa arbitrajului. "Arbitrajul românesc este bun la această oră. Domnul Copos exagerează, aşa cum exagerează în multe lucruri. Dar fiind patron, are voie să spună ce doreşte. Însă dacă depăşeşte limita regulamentului va fi chemat de comisiile noastre", a răspuns Dragomir declaraţiilor lui Copos, care a spus că conducerea arbitrajului românesc ar trebui să demisioneze în bloc, după ce s-a întâmplat la partida pierdută de Rapid, la Arad, cu 0-1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite