Dragomir despre Becali: "Îl dau în gât la DNA!" - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă scrie despre războiul dintre Mitică Dragomir şi Becali, supărarea lui Becali pe anularea golului dat de Kapetanos, iar Stoichiţă spune despre Kapetanos că este indispensabil.

Dragomir despre Becali: "Îl dau în gât la DNA!"

Şeful LPF spune că ştie lucruri compromiţătoare despre patronul Stelei, pe care le va dezvălui procurorilor anticorupţie. Prima săgeată a lui Dragomir se referă la corectitudinea derby-ului Rapid - Steaua. Dragomir a spus că deţine şi alte lucruri compromiţătoare şi în afara legii, comise de Becali, pe care le va aduce la cunoştinţa organelor de anchetă ale statului. "El face trafic de influenţă. Europarlamentarul mi-a zis că mai am timp să intervin, deci mă şantajează. O să le aduc la cunoştinţă procurorilor", a spus Mitică citat de Gazeta Sporturilor.

Gigi a plecat la golul anulat al lui Kapetanos!

Becali a trăit meciul cu Poli Iaşi la intensitate maximă. Îl acuză pe asistentul care i-a anulat 2 goluri în repriza a doua de rea intenţie. Gigi Becali a plecat la golul anulat al lui Kapetanos. "După ce te cerţi cu Dragomir, după ce bagi bani, înţeleg să ai emoţii la Timişoara, cu CFR, cu Dinamo, dar să-ţi anuleze şi gol acolo... când avea 3 metri în spate Kapetanos. Ar trebui exclus din fotbal asistentul pentru greşeala asta. Steaua a avut gol valabil, acel arbitru poate să distrugă munca", a spus Gigi Becali citat de Sport.ro.

Vasile Turcu: "Mi-am dat seama că vor să scape de mine"

Fostul acţionar al lui Dinamo, Vasile Turcu, a explicat că motivul principal care a dus la decizia de a renunţa să mai finanţeze clubul alb-roşu, scrie Spt FM. Acesta s-a arătat dezamăgit de lipsa susţinerii din partea celorlalţi investitori după scandalul generat de acuzaţiile dure pe care i le-a adus goalkeeper-ului Emilian Dolha, în urma partidei cu Unirea Urziceni.

Lăcătuş îi ia apărarea lui Dragomir în războiul cu Gigi Becali

"Fiara" Lăcătuş îi ţine partea lui Mitică Dragomir în războiul cu Gigi Becali. "Nu vor putea să-l dea afară", este convins antrenorul Vasluiului. Lăcătuş nu uită ajutorul pe care Mitică i l-a oferit la începutul carierei de jucător. "Domnul Dragomir este una dintre persoanele care a contribuit enorm de mult la faptul că eu am ajuns să joc fotbal. Nu cred că se mai poate problema să mă întorc şi a treia oară la Steaua", a spus Lăcătuş citat de GSP TV.

"Kapetanos este indispensabil"

Mihai Stoichiţă spune că Steaua a câştigat meritat cu Poli Iaşi. Totuşi, tehnicianul echipei din Ghencea se declară nemulţumit de prestaţia jucătorilor în prima repriză. Cu toate acestea, Stoichiţă nu intenţionează să facă schimbări majore în tactică până la finalul campionatului, scrie Prosport.





Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite