Dorinel se decide după ce vorbeşte cu Piţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai selecţionat jucător român al tuturor timpurilor, Dorinel Munteanu, este dispus să se mai gândească în legătură cu retragerea de la echipa naţională. După ce nu a fost convocat de

Cel mai selecţionat jucător român al tuturor timpurilor, Dorinel Munteanu, este dispus să se mai gândească în legătură cu retragerea de la echipa naţională.
După ce nu a fost convocat de selecţionerul Victor Piţurcă pentru "dubla" cu Bulgaria şi Albania, "Munti" a pierdut contactul cu echipa naţională. Lipsa de meciuri în picioare, precum şi tensiunea de la echipa de club, acolo unde gurile rele susţin că şefii se gândesc să-l debarce de pe banca tehnică, au făcut ca "neamţul" să cedeze nervos şi să-şi anunţe, sâmbătă, retragerea din prima reprezentativă. Cu toate acestea, Victor Piţurcă se bazează încă pe veteranul de la mijlocul terenului şi a insistat să nu se retragă. "După meciuri îl ia gura pe dinainte, iar după partida cu Vaslui era foarte deranjat de zvonul că ar putea fi demis. Mi-a spus că vrea să se retragă, iar eu i-am spus că n-are niciun sens să facă lucrul ăsta pentru că, dacă va juca în continuare, eu îl convoc", a precizat tehnicianul, care vrea să-i rezerve lui "Munti" un meci oficial de retragere. "Am vorbit cu cei de la federaţie să aibă un meci de retragere, dar aş prefera să fie un meci oficial. Am ţinut foarte mult la Dorinel şi cu el în echipă forţa noastră de joc este mai mare", a menţionat, ieri, Piţurcă. Declaraţia antrenorului l-a impresionat pe Munteanu, care este dispus să aibă o ultimă discuţie cu Piţurcă pentru a se decide definitiv dacă va mai îmbrăca tricoul echipei naţionale. "Voi vorbi în această seară (n.r. - ieri seară) cu domnul Piţurcă şi, în funcţie de ce discutăm, voi lua o decizie definitivă", ne-a declarat Dorinel Munteanu. Mijlocaşul a îmbrăcat tricoul echipei naţionale timp de 15 ani, adunând 131 de selecţii.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite