Dorinel Munteanu, plimbat prin spitale!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul de la FC Argeş nu a reuşit ieri să facă controlul RMN care i-ar fi spus dacă are sau nu ruptură. Cel mai probabil, acest răspuns îl va primi abia azi. "Trebuie neapărat să

Tehnicianul de la FC Argeş nu a reuşit ieri să facă controlul RMN care i-ar fi spus dacă are sau nu ruptură. Cel mai probabil, acest răspuns îl va primi abia azi. "Trebuie neapărat să fac un RMN. Deocamdată nu l-am făcut, pentru că este greu să prind un examen RMN la Piteşti. Dar deja i-am comunicat selecţionerului Piţurcă faptul că nu pot juca în meciul cu Olanda", ne-a spus Dorinel, care se va consulta în urma diagnosticului şi cu medicul naţionalei, Pompiliu Popescu. "Nu voi juca în partida cu Steaua, dar mai mult ca sigur voi intra la Constanţa", a completat Munti. Acesta a comentat şi posibilul debut al brazilianului Elton la Steaua, care s-ar putea produce chiar în meciul Steaua - FC Argeş, programat sâmbătă la Craiova (20.45 - Antena 1): "Şi ce dacă va debuta brazilianul acela micuţ? Eu mă bucur atunci când văd un jucător mai mic ca mine. Bine că nu joacă Dică… De el ne era teamă, nu de Elton". Altfel, de ieri, Constantin Schumacher a revenit până la vară în Trivale.

Dobrin va fi externat azi

Internat de aproape o lună la Spitalul MilitardinBucureşti, fostul internaţional Nicolae Dobrin va pleca azi acasă. "Mi-au fost scoase firele de la operaţie, iar acum mă pregătesc să-mi scoată ultima sondă de la plămânul drept. De-abia aştept să revin acasă", a spus Dobrin.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite