Dorcioman: "Am schimbat decizia şi s-a dovedit că nu am greşit"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La debutul în Liga 1, centralul Cristina Dorcioman (foto) a uimit pe toată lumea prin curajul pe care l-a arătat în partida dintre Gloria Bistriţa şi UT Arad, scor 2-1. În minutul 63

La debutul în Liga 1, centralul Cristina Dorcioman (foto) a uimit pe toată lumea prin curajul pe care l-a arătat în partida dintre Gloria Bistriţa şi UT Arad, scor 2-1.

În minutul 63 al partidei de la Bistriţa, atacantul gazdelor, Tilincă, a scăpat singur cu portarul advers Mârne, care l-a blocat regulamentar. Asistentul Ionel Popa a indicat că a fost fault, iar Dorcioman a indicat prompt punctul cu var. După protestele imediate ale arădenilor, centralul s-a îndreptat imediat spre arbitrul asistent şi după o discuţie prelungită cu acesta a decis să schimbe decizia luată iniţial. "Aveam un cod pe care l-am stabilit înainte de meci, conform căruia arbitrul de margine să ţâşnească spre linia de poartă dacă vede penalty.

Asta a făcut şi Ionel Popa. Am mers apoi să discut cu el şi am comparat ceea ce a văzut el cu faza urmărită de mine. Nu m-a convins, aşa că am luat totul pe barba mea. Am schimbat decizia şi s-a dovedit că nu am greşit. Nu-mi pare rău", ne-a declarat Cristina. De altfel, la finalul jocului de la Bistriţa, ambele echipe s-au arătat mulţumite de maniera de arbitraj. Mai mult decât atât oficialii celor două formaţii au declarat că ar fi încântaţi dacă o femeie i-ar mai arbitra în următoarele etape.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite