Dolha mai are o zi şi scapă de Rapid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbalistul nu se mai antrenează în acest moment nici măcar cu "satelitul" Electromagnetica, recuperându-se după o accidentare care îl va ţine departe de pregătire încă două săptămâni.De

Fotbalistul nu se mai antrenează în acest moment nici măcar cu "satelitul" Electromagnetica, recuperându-se după o accidentare care îl va ţine departe de pregătire încă două săptămâni.
De mâine, Emilian Dolha intră în ultimele şase luni de contract, perioadă în care poate semna cu orice echipă, "căsătoria" cu giuleştenii fiind ruptă încă de acum un an, când de mai multe ori fotbalistul a fost trimis să se antreneze cu echipa a doua. "Nu ştiu nimic de vreo echipă, oricum, mai am puţin şi pot să-mi caut legal un club la care să joc", ne-a precizat portarul. "Deocamdată aştept să vedem cum se soluţionează memoriul depus la LPF pentru a-mi primi ultima rată din contract", a adăugat goalkeeperul care trebuia să primească, în ianuarie, 70% din salariu. "N-am ce face decât să aştept să ajung şi eu la o echipă unde să pot evolua. Nu să joc obligatoriu, dar să mi se acorde şi mie aceleaşi şanse ca şi celorlalţi componenţi ai lotului", a conchis fotbalistul impresariat de Victor Becali. Mai mult ca sigur, Dolha va ajunge la Dinamo, unde preşedinte este Ioan Becali, iar dacă până în vară fostul procurator va pleca din ştefan cel Mare, atunci alte posibile locaţii pot fi Pandurii sau FC Naţional.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite