Divizia A asigura cote bune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CFR Cluj - Gloria Bistrita. Clujenii au demonstrat ca sunt una dintre cele mai redutabile echipe din Divizia A pe propriul teren. De partea cealalta, Gloria chiar daca a reusit sa castige in Ghencea,

CFR Cluj - Gloria Bistrita. Clujenii au demonstrat ca sunt una dintre cele mai redutabile echipe din Divizia A pe propriul teren. De partea cealalta, Gloria chiar daca a reusit sa castige in Ghencea, nu este o echipa care sa puna prea mari probleme in deplasare.
Poli Timisoara - Pandurii Tg. Jiu. Timisoara nu isi permite pasi gresiti pe propriul teren in cursa ei pentru primul loc al Diviziei A. Mai ales acum, de cand Gica Hagi a preluat conducerea tehnica a echipei, este de asteptat ca jucatorii sa se concentreze mult mai mult.
Arsenal - Blackburn. Arsenal si-a revenit dupa pasa proasta de la inceputul acestui sezon si ataca pozitia secunda din Premier League. Astfel, elevii lui Arsene Wenger au prima sansa in fata lui Blackburn, o echipa care ocupa locul 12 si nici nu straluceste in meciurile din deplasare, unde a castigat un singur meci din sapte jucate.
Valencia - Celta Vigo. Valencia trebuie neaparat sa castige meciurile de acasa daca vrea sa pastreze sanse pentru un loc de Liga Campionilor. Celta este una dintre surprizele placute ale acestei editii din Primera Division, dar are sansa a doua in partida de pe Mestalla.
Panathinaikos - Xanthi. Cele doua echipe se afla, surprinzator, la egalitate de puncte in prima liga elena. Panathinaikos lupta, ca in fiecare sezon, pentru titlul de campioana, in timp ce Xanthi, una dintre echipele modeste ale Greciei, a avut un inceput de sezon de senzatie, astfel ca acum ocupa locul 4. Totusi, Panathinaikos are sanse mari sa se impuna in aceasta seara.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite