Diversiunea lui Gigi Becali

0
Publicat:
Ultima actualizare:

cu o partidă în dublă manşă. În primă fază, Rapidul a atacat Steaua cerând depunctarea roş-albaştrilor pentru rasism. Imediat, finanţatorul campioanei, Gigi Becali, a echilibrat balanţa

cu o partidă în dublă manşă. În primă fază, Rapidul a atacat Steaua cerând depunctarea roş-albaştrilor pentru rasism. Imediat, finanţatorul campioanei, Gigi Becali, a echilibrat balanţa acuzând clubul giuleştean de injurii şi discriminare, cerând chiar o pedepasă mai drastică pentru "vişinii". "Injuriile şi discriminarea au fost mai mari din partea lor. Apoi desconsiderarea, defăimarea, tot ce vreţi. A ajuns Mirel Rădoi să fie înjurat pe toate stadioanele din ţară din cauza Rapidului. şi urât înjurat. Circulara FIFA nu poate fi aplicată decât de la 1 iulie", a precizat Becali. Apogeul diversiunii puse la cale de latifundiarul din Pipera are în prim-plan pe aromânii din România, discriminaţi prin behăielile jucătorilor rapidişti "dirijaţi" de preşedintele Dinu Gheorghe. "Actele de discriminare reprezintă manifestări care aduc atingere la demnitatea unor comunităţi sau activităţii şi îndeletnicirii unei comunităţi. În acest caz, comunităţii aromâne şi îndeletnicirii oieritului. Este discriminare", a explicat Becali. Memoriul făcut de Steaua împotriva Rapidului va fi judecat astăzi, în timp ce verdictul apelului făcut de Rapid împotriva Stelei va fi dat mâine.

Copos, trimis la puşcărie
Gigi Becali nu l-a uitat pe "duşmanul" său din fotbal şi politică, George Copos. "Vrăjelile alea ale lui Copos, că
eu, cu sufletul, nu vreau să fie depunctată Steaua, dar cu mintea da
, sunt securisto-comuniste. N-are nici suflet, n-are nici minte. Era un nimeni dacă nu intra în Uniunea Tineretului Comunist, dădea şi acum cu sapa, prăşea porumbul prostul ăsta", a declarat Becali, care spune că se bucură de sprijinul comunităţii rrome: "M-am întâlnit astăzi cu regele Cioabă şi l-am întrebat care e diferenţa între ţigani şi rromi. El mi-a zis: "Ăştia mai elevaţi vor rromi, dar noi suntem ţigani". Păi dacă şi ţiganii sunt de partea mea, pe cine am discriminat? De ce se plânge Rapid? Vor să folosească etnia rromilor ca să depuncteze Steaua. Chiar şi ei (n.r. - rromii) îl înjură pe patronul Rapidului (n.r. - George Copos), un nenorocit care trebuie să se ducă la puşcărie", a mai spus Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite