"Diversiune a PSD-ului"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali crede că principalul partid de Opoziţie i-a montat pe suporterii Stelei împotriva sa Partida de duminică din Cotroceni, dintre FC Naţional şi Steaua, a reprezentat încă

Gigi Becali crede că principalul partid de Opoziţie i-a montat pe suporterii Stelei împotriva sa

Partida de duminică din Cotroceni, dintre FC Naţional şi Steaua, a reprezentat încă un episod al răfuielilor dintre suporterii roş-albaştrilor şi Gigi Becali. O parte a galeriei steliste l-a atacat din nou pe finanţator, strigându-i "Gigi, marş la Dinamo!", taxându-l astfel pentru gestul de a-i fi susţinut pe rivalii din Şoseaua Ştefan cel Mare la meciul cu CFR Cluj.

Gigi a încercat să reintre în graţia spectatorilor şi a cumpărat 60 de bilete pe care le-a împărţit apoi suporterilor. Ca unul care nu ştia până nu de mult care au fost marcatorii golurilor victorioase ale Stelei în finala Cupei Campionilor din 1986 şi care s-a apropiat de fenomenul fotbalistic relativ târziu, Gigi Becali a fost acuzat că nu a înţeles că rivalitatea dintre Steaua şi Dinamo este una ireconciliabilă. În apărarea lui a sărit căpitanul Stelei, Mirel Rădoi, care este şi finul patronului. "Tot ce a făcut Gigi, a făcut pentru Steaua. Nu cred că ar mai fi procedat la fel dacă ar fi ştiut cât are de pierdut de pe urma acestei acţiuni. A pierdut şi ca imagine, şi politic, purtând fularul lui Dinamo. Repet însă, tot ce a făcut, a făcut pentru Steaua", a fost opinia lui Rădoi. Acesta a fost însă contrazis de Becali: "Părerea lui Mirel Rădoi este una, iar ce fac eu e altceva. Nu am pierdut nimic din punct de vedere politic după ce am purtat fularul lui Dinamo. Majoritatea fanilor mă va vota în continuare. Am câştigat chiar din punct de vedere politic, pentru că gestul meu a fost unul de promovare a prieteniei. Părerea mea este că la mijloc se află o intoxicare iniţiată de PSD înainte de referendum. Cei care mă contestă sunt o sută de inşi. În rest, oamenii ţin la mine, la sfârşitul meciului erau mulţi care făceau poze cu mine şi îmi cereau autografe".

Prim-vicepreşedintele PNG şi consilierul lui Gigi, profesorul de ştiinţe politice Dan Pavel, avansează şi el ideea unei manipulări a suporterilor: "Gigi Becali a vrut să demonstreze că, în calitate de om politic, poate trece peste rivalităţile înguste din fotbal. Reacţia celor 200 de inşi din galerie seamănă a diversiune".

Vreau, ca înaintea derby-urilor bucureştene să vorbesc cu ceilalţi conducători şi să ne
întâlnim la o masă, ca prietenii
Gigi Becali,
finanţator Steaua

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite