Directorul Lukoil România s-a retras de la Rapid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

va retrage. Eu nu-s ca alţii să fug. Ba chiar am încheiat un contract cu Rapidul, echipa urmând să primească 50.000 de dolari dacă vor trece de grupele UEFA. Precizez că totul e pe hârtie,

va retrage. Eu nu-s ca alţii să fug. Ba chiar am încheiat un contract cu Rapidul, echipa urmând să primească 50.000 de dolari dacă vor trece de grupele UEFA. Precizez că totul e pe hârtie, şi nu minciuni, cum spun alţii", a precizat Tampiza, care nu a uitat de conflictul său cu Jean Valvis: "Nu ne-am împăcat. S-a auzit asta când am fost împreună la un meci. Ce vreţi să-i fac, să-l îmbrâncesc? Eu sunt paşnic. şi, în plus, el n-are habar despre ce vorbeşte".
Îl ceartă pe Mugurel Buga
Chiar dacă Jean Valvis şi suporterii giuleşteni au început o campanie de susţinere a lui Mugurel Buga, care a fost criticat dur de George Copos, patronul alb-vişiniilor refuzând să-i mărească salariul aşa cum îi promisese, Constantin Tampiza consideră că fotbalistul şi-a pierdut calităţile de anul trecut şi ar trebui să ceară bani doar după ce dă rezultate. "Buga trebuie să fie atent pentru că Zicu a avansat foarte mult, Mazilu s-a ridicat şi el, şi cum îl văd eu va fi şi mai bun. Noi avem o echipă cel puţin la fel de valoroasă ca şi Dinamo, dar suntem la o groază de puncte în spatele lor. Toţi vor bani, dar nu dau nimic la schimb. Dacă eram în locul lui Copos, după partida de la Tel Aviv, nu îi iertam. Pentru că au fost nişte fraieri", a spus directorul Lukoil, care a adăugat că sigur este ceva suspect în Regulamentul de Ordine Interioară, din moment ce jucătorii nu ştiau de prevederile lui.
Răzvan Lucescu - iertat, Rada - amendat
Comisia de Disciplină a LPF a analizat incidentele de la partida dintre Rapid şi CFR Cluj şi dintre Oţelul şi Rapid. La partida de la Galaţi, antrenorul secund al giuleştenilor a fost trimis în tribune de arbitrul Sorin Corpodean, comisia amendându-l pe Marian Rada cu 2.000 de lei. La meciul din Grant, disputat de "feroviari" cu CFR Cluj, Răzvan Lucescu a fost şi el trimis în tribune, dar Comisia de Disciplină a considerat că tehnicianul "alb-vişiniilor" nu merită sancţionat şi a clasat cazul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite