Dinu Gheorghe: "Sandu n-are nevoie de noi ca sa-l dea afara pe Craciunescu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ion Craciunescu va afla astazi daca in Comitetul Executiv se va ratifica cererea actualilor si vechilor membri ai CCA care au votat (10 la 1) excluderea sa de la conducerea acestui departament. Pentru

Ion Craciunescu va afla astazi daca in Comitetul Executiv se va ratifica cererea actualilor si vechilor membri ai CCA care au votat (10 la 1) excluderea sa de la conducerea acestui departament. Pentru o oarecare legitimitate, Comitetul Executiv, din care fac parte si reprezentantii Diviziei A, Dinu Gheorghe si Ioan Becali, trebuie sa supuna la vot mazilirea fostului arbitru international. O parere surprinzatoare a avut-o presedintele Rapidului, Dinu Gheorghe. "Noi n-am primit nimic care sa ma poata face sa spun ce pozitie va avea Rapidul. Tot ce stiu este de la televizor si din ziare. Oricum, Mircea Sandu poate sa-l dea afara si singur pe Craciunescu. Nu are neaparat nevoie de noi", a spus alb-visiniul. "Numai asa, daca vrea, poate sa propuna un eventual vot, el sa se abtina, si sa hotaram noi. Din moment ce Craciunescu a fost numit de Mircea Sandu, normal ca poate fi demis tot de el", si-a sustinut punctul de vedere Dinu Gheorghe. Ion Craciunescu a fost nevoit sa ia parte la o sedinta a membrilor CCA in care s-a hotarat demiterea sa, intrunire pe care fostul fluieras a considerat-o neregulamentara. Sedinta a fost condusa de Adalbert Kassai, omul de incredere al lui Mircea Sandu, iar voturile au fost adunate de un alt apropiat al Nasului, Dumitru Mihalache, seful departamentului Competitii.
"Mi-a provocat disconfort"
Dupa o lupta impotriva lui Ion Craciunescu inceputa odata cu startul Diviziei A, fostul arbitru Adrian Porumboiu da semnale ca va renunta. "Este o jungla, dar nu prea stii cine este seful junglei. Anunt ca nu ma intereseaza nici presedintia FRF, nici cea a CCA. Daca Sandu poate sa ia hotararea de demitere a lui Craciunescu singur, e treaba lui", a spus Porumboiu.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite