Dinamovistul Ianis Zicu a ajuns lângă şine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inter, au ajuns la un acord, italienii nedorind să-l mai lase pe Zicu la Dinamo. "Interul vrea să-l împrumute numai la Rapid. Ei consideră că atât timp cât a evoluat la Dinamo nu a jucat. Inter

Inter, au ajuns la un acord, italienii nedorind să-l mai lase pe Zicu la Dinamo. "Interul vrea să-l împrumute numai la Rapid. Ei consideră că atât timp cât a evoluat la Dinamo nu a jucat. Inter are o relaţie bună cu Mircea Lucescu, iar ei ştiu că fiul lor e antrenor la Rapid", a declarat impresarul jucătorului, Victor Becali. "ştiu că Rapidul se interesează de mine, Răzvan vrea neapărat să ajung acolo, dar nu am semnat încă cu nimeni", a declarat pentru site-ul dinamo-online.net Ianis Zicu. Jucătorul de 24 de ani a ajuns în Grant şi datorită lui Mircea Rednic, care ar fi spus oficialilor dinamovişti că nu doreşte să-l aibe pe Zicu în lot. Chiar dacă aceştia ar fi putut să-i schimbe părerea lui Mircea Rednic, ei au avut de luptat cu influenţa pe care Mircea Lucescu o are la Inter, unde a fost antrenor. Tehnicianul lui şahtior ar fi vorbit cu preşedintele italienilor, Massimo Moratti, pentru a facilita înregimentarea fotbalistului în lotul fiului său. "Zicu este jucătorul nostru", a declarat, fără să adauge şi alte comentarii, patronul din Giuleşti, George Copos.

Egal în ultimul amical
Alb-vişiniii au terminat şi cel de-al doilea turneu de pregătire şi au sosit ieri în ţară din Franţa. În ultimul meci amical în faţa divizionarei B, FC Tours, elevii lui Răzvan Lucescu au remizat din nou cu scorul de 0-0, ca şi în partida disputată cu Le Mans. În sfârşit, tehnicianul "feroviarilor" a avut posibilitatea să-l folosească pe Ryan Griffiths, după ce a fost foarte aproape de a îşi lua adio de la el din cauza lui George Copos, care a refuzat să plătească suma cu care se înţelesese iniţial cu FC Naţional.

Nati Meier vrea la Rapid
Controversatul om de afaceri Nati Meier ar putea deveni acţionar al alb-vişiniilor, el fiind în acest moment în discuţii cu oficialii rapidişti pentru a fi primit în societatea pe acţiuni nou-înfiinţată. "Avocaţii mei discută cu cei ai domnului Copos posibilitatea ca eu să ajung în Giuleşti. Pentru că patronul mi-a spus că nu mă
iubeşte
, în acte va apărea fiul meu, Or Meier", a spus fostul patron al formaţiei Laminorul Roman. Nati Meier doreşte să vină în Grant şi cu un jucător, Ionuţ Mazilu sau Yaniv Katan. "Ofer pentru Mazilu două milioane de dolari, iar în caz contrar îl voi aduce pe internaţionalul israelian Yaniv Katan, în vârstă de 25 de ani", a adăugat afaceristul care ar putea avea 1,5% din acţiunile clubului.

Suporterii dinamovişti, supăraţi
"O să ai viaţă grea când o să ajungi în ştefan cel Mare cu Rapidul", "Dacă e dinamovist, vine aici. Nu numai banii contează în viaţă", sunt câteva dintre mesajele postate de fanii dinamovişti pe forumuri. Alţi susţinători ai echipei din ştefan cel Mare consideră că Ioan Becali este de vină că Zicu nu a mai ajuns la Dinamo. "Scârba aia de Becali nu vrea să-l trimită la noi. Aşa cum a făcut şi Neţoiu cu Alexa", sună unu dintre mesajele unui câine roşu, Marius_v. Alţi suporteri ai alb-roşilor îşi varsă nervii pe Mircea Lucescu: "Personal, pentru mine nu mai exişti. De erai dinamovist, nu făceai măgăria asta. Nu te băgai".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite