Dinamovistii l-au repatriat pe Munteanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La insistentele lui Borcea, fostul jucator stelist Catalin Munteanu a fost adus in "Groapa", contractul urmand sa se deruleze pe o perioada de trei ani si jumatate. "De astazi nu mai imi spui nea

La insistentele lui Borcea, fostul jucator stelist Catalin Munteanu a fost adus in "Groapa", contractul urmand sa se deruleze pe o perioada de trei ani si jumatate.
"De astazi nu mai imi spui nea Giovani, ci domnule presedinte", i s-a adresat zambind presedintele "cainilor rosii" noului dinamovist Catalin Munteanu. "Am ales clubul din Stefan cel Mare pentru ca in ultimele sase luni, cat timp am fost accidentat, Cristi Borcea m-a sunat tot timpul, dar si pentru proiectul care se va derula aici", a spus fotbalistul, care urmeaza sa primeasca aproximativ 80.000 de dolari pe an. "Si, in plus, alb-rosii au fost singurii care m-au contactat din tara. Nu cred ca vor fi probleme din cauza faptului ca am jucat la Steaua, pentru ca sunt jucator profesionist si trebuie sa imi fac treaba acolo unde sunt angajat", a continuat "Cap de Zmeu". Becali a precizat ca, inainte de Anul Nou, vor mai fi anuntate alte transferuri si a mentionat ca Munteanu nu a fost adus pentru inlocuirea lui Florentin Petre sau a unui alt jucator din trupa lui Ioan Andone. "Atat timp cat nimeni de la Wisla nu ne-a contactat pentru Petre, asta inseamna ca nu se doreste transferul lui la polonezi. Degeaba vrea Dan Petrescu", a declarat Giovani. "Tot ce mai vreau sa adaug este faptul ca Munteanu poate reveni in vizorul tehnicienilor de la echipa nationala, pentru ca are doar 26 de ani, iar la varsta asta mai are multe de spus in fotbalul romanesc", a conchis bossul alb-rosilor.
Tamas nu ramane
Fundasul Gabriel Tamas a redevenit, odata cu finalul turului, jucatorul rusilor de la Spartak Moscova. "Oficialii rusi sunt in discutii cu noi, dar deocamdata nu pot sa spun decat ca Tamas este fotbalistul moscovitilor. Il vrem foarte mult, dar nu prea mai depinde de noi", a precizat seful "cainilor rosii", adaugand ca olteanul Claudiu Niculescu poate pleca din "Groapa" doar in urma unei oferte "stratosferice sau galactice".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite